Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ultramarin #7272 üzenetére
Szerintem sem csak 3x lehet...
solkimm:
Itt le van írva részletesen minden:
http://logout.hu/cikk/toshiba_satellite_a300-1no_notebook/nyomtatobarat/teljes.htmlAmúgy szerintem ne erőltesd már az xp-t!
Jó a w7, állítsd helyre, szedd le a számodra felesleges progikat, Eraseussal méretezd át a partíciókat, azán használd egészségge! -
solkimm
csendes tag
válasz
Ultramarin #7272 üzenetére
Köszi. DE se cd se floppy meghajtó. A cd helyett pendriveről bootoltatnám. de hogyan tovább?
-
solkimm
csendes tag
válasz
Ultramarin #7264 üzenetére
Nem adnak hozzá gyári lemezt.
Mi ez a ACHI driver?
Van egy másik Toshiba notebook, azt tavaly vettük és az tény hogy nem tudtam egy normális xp-t feltenni rá. Szervízben kellett megcsináltatni. Most jómlenne már megtanulnom. Letudnád írni mi ennek a pontos menete?A vin7re azt mondták hogy háromszor lehet újra rakni. A vásárlásom előtt két nappal újra lett rakva ez látszik a dátumból.
-
törölt tag
válasz
Ultramarin #7264 üzenetére
Nem kell ahhoz dvd!
solkimm:
Ezt csináld:
Boot-kor az F8-at nyomkodd.
Ekkor bejön a Speciális indítási beállítások menü, itt számítógép javítása kell neked..
Azután csináld amit mond és újratelepíti magát. (formáz is, ezért nem hátrány, ha minden partíción tárolt fontos adatot lementesz). Így a gyári állapotot kapod vissza a gyárilag telepített programokkal, stb. Amely programokból szerintem a Toshi elég sok feleslegeset tesz fel…
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest