- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
martoslaci #1 üzenetére
-
martoslaci
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
IBM ThinkPad T41 laptopot használok. Win XP- Firefox- 250 GB HDD- stb.
Két napja felszemétkedett a gépre egy BaiduAnTry.exe nevű féreg. Jónéhány vírusírtót, (Unlocker- stb.)végig próbáltam, de az eredmény minden esetben "hozzáférés letiltva" üzenet. Volt már tapasztalatom abban, hogyha egy HDD-ről pl. az OP-renszert akarom törölni, az épp ilyen nehézségekbe ütözik. Ezt olykor úgy oldottam meg, hogy külső meghajtóként rácsatlakoztattam másik gépre a HDD-t. Így, mint "slave" meghajtón bármilyen műveletet el tudtam végeztetni a "Master" géppel.
Ez a BaiduAn...exe nevű átok jelen esetben a C:\[Program Files]-ben alkotott magának egy [Baidu]- nevű külön mappát. Azon tépelődöm, hogy mi fog történni akkor, ha másik gépről (mint slave meghajtón) kezdeményezem a törlését? Hogyan fogja fogadni ezt a beavatkozást visszahelyezés után a laptop? Ha valakinek hasonló rendhagyó beavatkozással kapcsolatosan vannak tapasztalatai, köszönettel venném, ha megosztaná. Köszönettel : Martos Laci
Aktív témák
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest