Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Közbe leléptem az országból, ios-en meg nincsen teszt...

Szóval nekem még másfél hete 2 problémám volt a játékkal és mind a kettő a loothoz kapcsolódik.
- lvl56-tól lvl67-ig (odáig vittem) egy darab upgrade loot se esett. De tényleg semmi. Csináltam az endgame mapozást és a legendaryk is sokkal rosszabb statokat adtak mint a jelenlegi gearem volt.
- Van a dropnak animációja/késleltetése, emiatt mire kiesik a mobokból a loot addigra 3 képernyővel odébb voltam és mindig vissza kellett menni. Ez nagyon zavaró volt számomra. Persze lassabb buildeknél ez nem probléma.
Összességében remek játékot raktak össze, rengeteget loptak PoE-ból és Diablóból is. Az előbbiből főleg és teljesen pozitiv lett a vége. Craft, skinek, endgame mapozás...
Párom telefonján gyüjtötem a napi bonuszokat meg mentem egy mapot, csak hogy teszteljem milyen az irányitás. Összességében borzalmas.
Telefonra találták ki a játékot, de számomra játszhatatlan, főleg zoom zoom buildel. Nagyon jó döntés volt, hogy PC-re is kihozzák és remélem lesz egy nagyobb játékos bázisa és nem pusztul ki. Nagy kár lenne érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs