Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
A mod-os játék és a normál játék kapcsolatban van egymással?
Pl, ha a respec potionös moddal indítom a játékot és veszek potionokat, az benne lesz a normál játékos inventoryban is? Ill. láttam pár hasznos modot, mint a passive skill mod, ez milyen összefüggésben lesz a normál játékos karakteremmel. Nem akartam kipróbálni, nehogy valami visszaállíthatatlant csináljak... -
_stick_
őstag
válasz
Kareszovics #506 üzenetére
A Save mappában van egy számsor, amit a mentéssel hoz létre. A tegnap vásárolt változat egy új számsort hozott létre, abba kellett betennem a korábbi mentéseket.
Köszöntem! -
_stick_
őstag
Hali!
Korábbi mentett állásaimat hogyan tudnám használni a ma vásárolt steam-es játékba? -
_stick_
őstag
Hali!
A napokban én is elővettem, a legutóbbi patch-el azonban villódzanak a textúrák (bokrok, kövek stb, bár nem tudom hogy ráfogható e a patch-re). Elég bosszantó, nem tudom van e erre megoldás...
Két pisztolyos csajszival megyek, nagyon brutál, enginer-t hagytam félbe korábban de az előbbi sokkal jobban fekszik.
Amúgy hol akadtál rá akciósan? -
_stick_
őstag
Kipróbáltam a patch-et, de az akadozás továbbra is megmaradt...
-
_stick_
őstag
válasz
BoneDragon #213 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy ne a macska öljön, hanem a karaktere.
-
_stick_
őstag
Hali! Enginer-rel vagyok, az a kérdésem, hogy a mana-t használó támadó képességek sebzése nő, ha a focus-ra teszem a pontokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Autós topik
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest