Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Elég lenne 2-3 évente kiadni egy új részt, de akkor legyen benne elég fejlesztés.
-
GreatL
őstag
A Virtua Tennissel is lehetett volna egy összevetés. Érdekes hogy a többi tenisz nekem nem maradt meg, se a Roland Garros 98, se semmi.
-
GEIL
addikt
Teniszt utoljára az "Atari koppintás" lengyel piaci géppel toltam...kb 1995 környékén.
Elég sok órát elszórakoztunk vele.
-
Montanaxy
aktív tag
Nekem a grafikáról a GTA V jut eszembe. Amúgy nagyon jó lenne, ha olyan szinten nyomnák ezt a franchiset mint a fifa, nva, madden, f1, persze isten őrizz, hogy az EA keze alá kerüljön, mert akkor biztosan rossz lesz.
-
Mezcal
addikt
A megjelenéség még mindig a Top Spin 4 volt a legjobb teniszes játék, az AO Tennis és az Atp WT csak közepesen jók voltak, ez a király. Durva, hogy ennyit kellett várni rá, talán most már jön minden évben és egyre jobb lesz.
-
Nagyon vártam de ez így csalódás.
Bár megértem, hogy réteg játék nem egy fifa amiben milliárdok vannak. Így ennyi fért bele a ktg vetésbe de sajnos kiüvölt belőle a spórolás. Várnék nagyon egy Virtua Tenis-t de hát ez csak egy álom. Sebaj majd akcióban megveszem mert ez az egyedüli ami ps-en játszható. -
myckey
veterán
Jó lett volna, ha sikerül újítani helyeken...egy másik grafikus motor sem ártott volna neki.
Ez így nem az igazi, bár teniszezni jó dolog. -
törölt tag
Szerettem régen, de nem sokat fejlődött. A játékélmény elfogadható, a grafika borzasztó gyenge. Ennyi pénzt nem ér, max az ötödét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony A7 II (ILCE-7M2) + SEL2870 objektív megkímélt állapot
- Újszerű - CORSAIR TX550M 550W moduláris ATX 80 Plus GOLD tápegység
- iPhone 12 64GB fehér
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest