- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Laczy
csendes tag
Helló!
Ugyanilyen SD felismerési gondom van, de a cégnél van vagy 5-10 darab ugyanilyen hibával. Az extra szépség az egészben, hogy az enyém el is tört (csak a burkolat), vagy inkább mondhatnánk úgy, hogy elengedte a ragasztás mert a kezembe esett szét :(
Szóval kék valami jó megoldás...ja: Superflash 512 MB os darab (kicsit nagy, szóval meg kék menteni)
[Szerkesztve] -
nandi_bacsi
csendes tag
Nálunk a cégnél 5-ből 5 Seitek típusú ment tönkre egy hét alatt, úgy hogy éppen másolt rá az ember.
-
LoneWolf
csendes tag
Én szeptemberben 2 Seitecet vittem vissza ugyanezekkel a tünetekkel, másodszorra már egy X-Micro-t kértem helyette, ami azóta is jó.
Persze ezt az 1.1 inkompatibilitást elfelejtették megemlíteni, ha egyáltalán tudtak róla.
Ne vegyetek Seitecet, mert kicsi, jól néz ki, de egy darab fekáliát sem ér így... Ha már megtettétek és elromlik, kérjetek másikat, vagy vissza a pénzt.
Egyébként miért a Videokártyákon belül van ez a topic? :) -
doc
nagyúr
Talán ez még nem reménytelen, az enyém úgy purcant ki, hogy security device-nak ismeri fel a Winfos. Magyarul lezárja az USB portot.
Ugyanezt csinálja nekem is, ez még gyógyítható? A rajta lévő LED villog mikor rádugom, de Security Device-nak hívja az m$, a Linux meg nem tudja mountolni... -
BobMaster
senior tag
Mivel a számla szigorú számadású nyomtatvány, ezért a kiskereskedőnél biztos megvan lefűzve. Továbbá ő is nyilvántartja, hogy milyen szériaszámú eszközöket adott el.
De nem köteles segíteni, ugyanis a legtöbb esetben a számla és a garanciajegy együttes meglétével kérhetsz garanciális ügyintézést (ha rajta volt ez a mondat a garijegyen vagy a számlán, hogy az szolgál garanciajegyként)
Bízz a szerencsédben. Esetleg belekerül egy-két sörödbe. -
L3zl13
nagyúr
Szerintem két dolog lehet.
1. Valahol megszakadt az érintkezés. Kevésbé valószinű.
2. Valahogy túlfeszt kapott. Ez esetben valami elszállt rajta, és kétlem, hogy könnyen kideríthetnéd, hogy mi.
Ez esetben lakás feltúrása a garilevél után, vagy kuka.
Félig-meddig off:
Ha valaki tudja, hogy egy adott cuccot hol vásárolt, és ott a számlára felírják a gyári számot legtöbb cuccnál, akkor elvileg egy jószándékú eladó gyári számmal kikereshetné, hogy tényleg ott lett-e véve, és mikor. Szerintetek hajlandóak lennének erre jobb helyeken? -
L3zl13
nagyúr
-
-
zip
tag
a nem szabályos leállítás annyit jelent (nálam) hogy simán kihúztam és előtte jobb oldalt lent nem nyomtam leállítást..
sajnos a garit nem találom - de a cd-je megvan. Talán azzal sikerül valamit mahinálni. - bár egyáltalán nem történik semmi ha bedugom.. vazz -
-
rog
addikt
vissza kell vinni. garanciális csere azonnal. a sógoromnak 4 usb döglött meg zsinórban, mire egy olyanhoz jutott ami azóta is működik :)
-
zip
tag
háhh! király - mármint hogy elvileg lehet javítani -
pontos kórisme:
bedugtam a portba - nem világít (fel sem ismeri a gép)
bedugtam egy másikba - nem világít, fel sem ismeri a gép(semmi nem történik)
előzmények:
letöltöttem rá 55 megát a suliban aztán a végén kihúztam (nem szabályosan)
és szokás szerint rinyált, hogy nem szabályosan lettek leállítva bla bla - de volt már ilyen és az nem nyírta ki.
KÉrdés: vajon ha fel sem ismeri a gép akkor menthető e még(valszeg nem kap áramot sem) -
Adrian Mole
senior tag
Mit takar az, hogy elromlott? Nem ismeri fel a gép? Nem írható? Nem olvasható?
Rossz helyre nem nagyon lehet dugni (pajszer, kalapács persze csodákra képes).
Túlfeszültség nem tesz jót neki, de miért is kapna túlfeszültséget? Az USB portnak az alaplap szabvány feszültséget ad, ha mégsem, azt nem egy pendrive-on lehet észrevenni először.
Javítani vsz lehet, a penhez adott CD-n kell lennie egy formázó utility-nek. Az adatok persze el fognak veszni róla.
Egyébként volt már ilyen topic. -
zip
tag
Van (volt) egy 128 megás usb-drive-om és egyik percről a másikra elromlott. Lehet, hogy rossz helyre dugtam? :) Túlfeszültség kinyírhatja? Lehet ezeket javítani? he? valaki segítsen Köszi
Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest