Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
pilipi
üzenetére
Hát igen. Nem teljesen kiforrott még szerintem sem. Tapasztaltam bugokat én is...Pl. fedezék mögött táncoló NPC-ket...gugol-feláll-gugol-feláll... A kedvencem, mikor falon át közlekednek
vagy mikor szitává darálom az ellent és fél perc után esik össze, majd feláll, összeesik, feláll, összeesik... és hasonló dolgok... -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
pilipi
üzenetére
Amiért ekézni lehetne az az eszméletlen fostos mód megcsinált kezelés konzolon az a free run amit kapott valami kritikán aluli arról nem beszélve több gomb egyidejű bevitele számtalanszor gondot okoz neki... több kontrollerrel is próbáltam, semmi. A fedezékben való oldalra mozgás és a páncél töltés már megfekteti néha, néha meg nem...
-
-
szatyor1972
tag
válasz
pilipi
üzenetére
Én személy szerint a magam kis 4000 órája után elfogadtam, hogy a div2 egy más fajta játék.
Szerintem ne várja senki ugyanazt a játékot ha ezt el tudja fogadni az ember akkor nem lehet nagy csalódás ha meg nem jön be akkor ne játsz vele.
A béta pont erre volt jó, hogy mindenki eldöntse kell-e vagy nem. -
pilipi
aktív tag
válasz
pilipi
üzenetére
De a viccet félretéve, szerintem a régiózárat nem tudod kicselezni.
Annak pont az a lényege, egy adott régióban olcsóbb és csak az adott régióra vonatkozó nyelvet tartalmazza.
[didivison russian region lock link] -
Anonymus23
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy mikor szitává darálom az ellent és fél perc után esik össze, majd feláll, összeesik, feláll, összeesik... és hasonló dolgok...