Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez itt már nagyon off. Ez a személyes sznobizmusom, de ami nem fut fix 60 FPS-el vagy többel, azt nem tekintem élvezhetőnek. Én is végigtoltam az elmúlt 1-2 évben a Far Cry 4-et, Witcher 3-at, de csak a sztori miatt és mert ezek szigorúan single player játékok, de többször volt közel az FPS számláló a 25-höz, még teljesen low beállítások mellett is.
Multiban ha nem egyenlő esélyekkel indulok, akkor már neki sem kezdek, elmúltak azok az idők, amikor pl. CoD2-ben a füstben leesett az FPS és emiatt hátrányba kerültél a burzsujokkal szemben.
A Pascal érkezésekor veszek egy erősebb kártyát, addig a játék is valamennyire kiforrja magát és akkor nekikezdek. 
-
Ditoo0225
aktív tag
Lehet igazad abban amit írtál, de ha figyelembe veszem ezeket is akkor is ég és a föld a különbség. De nézegess még ultra gameplayeket nyugodtan ezeken kívül is. Nehéz találni nemhogy ugyan olyan még hasonló grafikát is ugyan azokon a beállításokon.
Hunt3r22: Ez is közrejátszott. Ezért írtam, hogy egyszerű marketingtolás volt

-
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Update 11.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Pascal érkezésekor veszek egy erősebb kártyát, addig a játék is valamennyire kiforrja magát és akkor nekikezdek.
Egy szövetruha úgy csillog pár játékban mintha páncél lenne