Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitor hiba topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Hah! Koszi.
Teljesen bestresszeltem, mert ejfelkor vegzek, szoval kajaszunetben szepen belogoltam es mondom, osszegyujtok vhogy 30k-t gyorsan mert annyi hianyozna, de pont ebbe a safe house-ba rakott be, mondom, ranezek a cuccra. Hat pont ezt vettem meg tegnap ejjel (ezert sem volt eleg penzem)

Akkor ezek szerint egy jo fegyom van?
Ezenkivul van egy ACR-em szinte ugyanezekkel a tulajdonsagokkal ^^
Edit: beneztem, lol.. 28-as az enyem

-
Hunt3r22
őstag
Illetve a kommenteket olvasva egy kesztyűt is megemlítenek, remek statokkal:
"There are some really good purple gloves in the Firewall Safe house vendor, as well
380 Stamina
380 Assault Rifle damage
31% critical damage
5% crit chance
6.5% sticky bomb damage
Honestly with a reroll (Stamina to Firearms or Sticky bomb to pulse crit chance / damage) it's probably better than a ton of yellow gloves people are wearing just for the sake of having a yellow."
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest