Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Androidos tablet topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Megvettem, kipróbáltam, a lila fegyverem tényleg jobb volt, szóval buktam egy rakat pénzt, meg még craftoltam hozzá egy gold tárat is, természetesen az is szarabb, úgyhogy ment a levesbe a phoenix credit is. Köszi a tippet.
Amúgy nem rossz fegyver, ha már megvettem, akkor inkább ezt használom...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- E-roller topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én a Vector-t és az AK-74-et néztem vendornál (ill. még Liberator, de akkor már inkább az AK), blueprintek alapján elég jó cuccok! szerintem azok egyikére nevezek majd be creditből
Amúgy nem rossz fegyver, ha már megvettem, akkor inkább ezt használom...