Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miert77
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje játszok a játékkal, és felmerült bennem pár kérdés. Szeretném ha válaszolnátok rá:
- A D3 szettjének pajzsa mögüli lövés kapáslövésnek minősül? Megadja a Tommygun bónuszát ilyenkor?
- Elmagyarázná az Alfa szett múködését nekem valaki? Azt értem, hogy négynél gyakorlatilag a fő fegyverem kap egy plusz talentot. , ami egy big alehandro + éhes disznó vagy Pakhan kombóval tök jó lehet. De a Model 700 + History se szar kombó. De a 6-os (CF gear) bónuszt nem tudom értelmezni. MI pörög hova?
- Jól látom, hogy a felcser NJK LMB) immunis a vérzésre?
- A cadecus exotic weapon talentje egy jó taktikus szettel mennyi csapat gyógyítást tudna összehozni? Megérné használni?
- A gépkarabélyok a mellé írt páncéltörő képességgel (illettve páncéltörő talent) azonos százalékban igorálja a játékos páncélját? Tehát egy 22 %-os M4 + egy 15 %-os páncéltörő talent gyakorlatilag figyelmen kívűl hagyja az én 33 %-os páncélvédelmemet, és telibe életerőbe sebez? Akkor jobban megérné ez a skill a tiszta CHC predator settem géppisztolyára, mint a 17-os critical sebzés, mert ez konstansan érvényesül. Vagy nem?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hollow Knight és Silksong
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Kutya topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest