Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Köszönöm, szép kis build!

Azért kérdeztem mert esett egy 1000 páncélos maxos elektronikás+képzettséges a héten ebből a medkitesből, azt azért meghagytam
Mondjuk azért jelentősen túltolták megint, pl ismerősökhöz bementem WG küldetésre, látom ketten nyomják, a 10 perces etapnál voltak, kérdezem, hogy hardon toljátok, akkor látom, hogy Legendary. Gyakorlatilag két taktikussal golyókkal simán eljutottak a végéig, és meg is csinálták volna ketten is ha nem pofátlankodok be, így hárman is meglett, igaz kicsit feltartottam őket

Csak most már jöhetne igazi plusz tartalom is, tényleg kezd unalmas lenni így 1750 óra utána játék

(De majd a Wildlands feledteti a dolgokat, sikerült 5e Ft-ért alapjáték+SP-t behúzni a hétvégén
)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)