Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage
üzenetére
Légy oly kedves (bár ezt nehezen tudom elvárni tőled a stílusodat látva), hogy ne tulajdoníts már olyan dolgokat nekem, amit egyrészt nem mondtam, másrészt nem kicsit messze állnak a valóságtól.
Mutass már egy HSZ-t, ahol azt írtam, hogy megbántam, hogy megvettem. Végignyomtam mind a zárt, mind a nyílt bétát, biztos nem tudtam, hogy mi is a DZ.
Innentől kezdve az egész hozzászólásod (ami amúgy is) értelmetlen és még csak megközelítően sem adekvát. A véleményed is annyira felületes mint az egész hozzáállásod! Grat!A személyeskedő minősítéseidet és jelzőidet meg tartsd meg magadnak, hogy jössz te ehhez??? Ha vetted volna a fáradtságot, hogy legalább megnézd, hogy mennyi idős vagyok, akkor nem írtál volna össze ennyi baromságot és idiótaságot!
Köszönöm, ha nem reagálsz semmilyen hozzászólásomra (nem vagyok kíváncsi a "véleményedre"), én is ignorálni foglak...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest