- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
Szvsz. Q könnyebb, mint a Pit, több a fedezék. Midtown viszont maga a pokol. Megoldható, de nagyon vigyázni kell
Egyébként igen, simán farmolható egyedül a DZ bármely része, megfelelő gearrel. Az már más dolog, amikor jönnek 4 vs 1-be és lelőnek, olyankor kell szervert váltani.
-
Hát jah,az a macskanadrág.
Nagyon kíváncsi lettem volna rá,hogy mi is az.Tudod hogy van. Ha nem találsz a szerveren rugókat akkor te vagy a rugó.
Na biztos így gondolta a francia csapat is.Tegnap este is igazi csata volt,igaz Anonymus23 ?
Persze voltak dolgok amiket nem igazán értettünk a másik csapat részéről,de a vége az lett,hogy győzött az ész és a taktika. A egyik tag meg futott ,mint a nyúl,ott hagyta a társait.
#31599 cikasz :
Majd egyszer játszunk együtt farmolgatunk és meglátod.
DZ5-6
Ha rád jönnek 4-en akkor nem tudsz mit tenni. De ez is elkerülhető.
Ott is hagyhatod a kimentést. Ha utánad mennek és hátba lőnek,akkor azt nem csak a kimentésnél tették volna meg,hanem bárhol ahol találkoztok. -
plus44
veterán
Még szép, hogy visszamentem.
Direkt nem akartam lelőni, csak gondoltam, megkérdezem, ez miért kellett, de utána rájöttem, felesleges is lenne. Mire egy fél szót leírom, úgyis halott lennék, ő erre élvezett. Egyébként DZ1-ről beszélünk, felhúztam egy elesett kollégájukat, utána mondom menjünk együtt, csak könnyebb így, erre mégis lelőtt. Volt egy rossz érzésem, mert mindig a hátam mögé állt. Kijöttem safe zone-ba, kis idő után visszamentem, de összetalálkoztunk megint egy kicsivel bentebb és akkor már nem szívbajoskodott. Ez van.
-
myckey
veterán
Vagy akár a térkép kimaxolása, illetve a 30-as szint utáni lehetőségek.
De már önmagában a Survival DLC is nagyon nagy feeling.
Underground pedig plusz tartalom.De lehetne még sorolni.
Co op -ban pedig nagyon durva.
Tegnap DZ -ben megkaptuk a rogue titulust. Nem volt séta galopp. -
micafighter
nagyúr
Már fegyver is min-maxolva van
Responsive - Vicious - Destructive + Unforgiving + Brutal + Uncomplicated, 10,3k-s alap sebzésü könnyü M4-el amiami kb a max, ennél már nem tudok jobbat pörgetni ezekre, egy Brutal helyett jobban örülnék egy Deadlynek meg Vicious helyett esetleg egy Competentnek a 3. sloton (mondjuk az van oldalfegyveren és ha aktiválom a fö fegyverem is megkapja a bonusz sebzést), esetleg ha esik új cucc.
A tervrajzokat nézem, ha más nem veszek még vagy 4 könnyü m4-et ami most van a boltban
Meg az oldalfegyveremen van competent - adept - determined, determined helyett próbálok egy Predatory-t az is OP ha a fekvő agent-eket az oldalfegyverrel ütöd le
-
arnikusz
veterán
Köszi + még egy 4Alpha bónusznál a másodlagos fegyvert jelen esetben a Famast nem kell felöltöztetni, ha pedig mégis akkor a pontosságot és stabilitást adó fegyverkiegészítőket nem kell rárakni.
Krissz1983 a DPS nem mérvadó korábban többször kiveséztük, 5000 feletti tűzfegyverérték kell 6000 feletti életerővel, a 275-ezer keménység erősítésre szorul.
-
micafighter
nagyúr
Ez rendben van, de azért azt is meg lehet érteni hogy a geart valaki dzben akarja összerakni mert gyorsabb, és hiába vagy 256 egy alap gearrel labdába se rugsz egy középszar AB build ellen se aminél van egy használható assault rifle famassal és aktív talentekkel (csak azért részleteztem mert másik topicba linkelték nemrég az assault rifle+smg páros AB buildet
)
1v1be se sok esélyed van ellene egy alap 256os gearrel, de ugye általában 3-4en szoktak lenni
Ez nem panaszkodás csak szerintem a másik oldalt is meg lehet érteni.
-
micafighter
nagyúr
Hát nemtudom. Mikor dzben megyek és hozzám/hozzánk verődik egy random csapat, mindig azt figyelem mikor fognak hátba lőni. A tapasztalat tanított rá
Engem amúgy nem a pvp zavar, hanem amikor semleges (nem rugó) státuszban soloban vagy ketten a mobokkal harcoltok és mögétek lopakodik egy random semleges banda akiket nem vesztek észre mert a mobokkal birkóztok és hátba piritanak
Na azt nem szeretem. Ezért jobb 3an menni minimum mert akkor már van egy hátvéd is és nem nagyon tudnak meglepni.
-
Darth_Revan
veterán
-
Van egy hely ahol úgy jutsz be DZ-be,hogy át kell mászni a kerítésen,nem pedig kapun átmenni.
Én ott másztam át és ott volt előttem a láda.Utána még volt másik 2 könnyű supply drop szerzés,egy mobot lőttünk le (beálltam egy csapatba) aztán futás.
Igen,akkor is szinte az orrunk előtt dobta le a cuccot.
-
törölt tag
-
iceool20
tag
Sziasztok! Full amatőr kérdés lesz
Tegnap előtt megvettem a Divisiont lemezesen. Uplayen telepítettem és ment fel a sima játék és kb ugyanakkora 35gb körül egy olyan is hogy The Division - PTS... ez utóbbi micsoda? Mert elindítom de mindig hibát ír ki hogy nem elérhető a szerver vagy valami hasonló... a sima játék fut szépen.
-
qukesz
senior tag
Egyébként helyre jött a hibaüzenet nélküli kilépés probléma.
Mostmár biztos hogy a rendszer memória miatt lépett ki.
Áthelyeztem a lapozófájlt egy HDD-re és megnöveltem 4096-8192-re.
Igy most nem lép ki. De vásárolni fogok még memóriát.Lonestar-t használtam én is sokáig. most végső megoldás cuccal nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest