Hirdetés
- Hobby elektronika
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Anonymus23 #8482 üzenetére
DZ 5-6-ban azért nincs senki, mert ott ultra brutálisak a mobok, meg a bossok, és egyáltalán nem dobnak jobb itemeket (meg plusz xp-t), mint a DZ 2-3-ban.
"72k / 54k-val (lvl 29 szinte minden) mennyire érdemes bepróbálkozni a DZ-ben?"
Próbálkozni lehet, max nem lesz sikerélményed.
(#8480) DummyBoy
Na igen, bár nem feltétlenül kell kommunikáció ahhoz sem. Én pl mentem már olyan amcsikkal, akiket nagyjából megértettem, de nem dumáltunk live-on. Jó buli volt.
(#8485) Anonymus23
Arra próbáltam utalni, hogy próbálj meg csapattal menni DZ-be és ne egyedül. Úgy simán lesz sikerélményed, és pár óra után talán még jobb cuccokat is kapsz a mostaninál.
Amúgy elsőként azt tanácsolom, hogy single-ben legyél 30-as, és fejleszd ki mindhárom wing-et 100%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Villanyszerelés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest