Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacos8201
csendes tag
válasz
Lacos8201
üzenetére
Ja és folytatnám.... Üzenném innen is aliendriver-nek hogy ne sirj hogy MaD-néven vagyunk!Mivel gondolom nincs licensed erre a névre.Mert ezért sirtál a dz-be mikor megláttál és le is raktál elismerem szép volt!De ahogy irtam is neked chaten leszarom hogy leraktál!De te nagyon örültél neki mert rögtön fel is hánytorgattad hát na legyen ez a legszebb örömöd az évben kivánom szivből!
Ha igazi Mad-es vagy a játékban akkor miért aliendriver vagy ????Ezt chaten is és mikrofonon megkérdeztem tőled de nem válszoltál....Mert állitólag az ő találmánya ez a három betű
Csak azért irtam ide mert mondta dz-be mic-be hogy olvassa a prohardvert ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ha igazi Mad-es vagy a játékban akkor miért aliendriver vagy ????Ezt chaten is és mikrofonon megkérdeztem tőled de nem válszoltál....Mert állitólag az ő találmánya ez a három betű
Csak azért irtam ide mert mondta dz-be mic-be hogy olvassa a prohardvert ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)