- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Micsurin #54199 üzenetére
Igazad van!
Nekem is az hiányzik, hogy kihalt a város, nincs civil mozgás!
Persze, ez is, ízlések és pofonok!
De a játék hangulata, pazar, ugyan úgy, ahogy az első résznek! Mondjuk annak örülök, hogy vége lett a télnek!
Sima DZ, próbáld ki, nem rossz, lehet eprészkedni benne, nincs nagy tumultus!
Egyszer, majd csak elkészül a játék! -
Micsurin
nagyúr
válasz
Mr.Franczy #54198 üzenetére
Köszi akkor valóban nincs különösebb story...
A vírus útra kelését értettem abban reménykedtem valami elment mellettem. Ez van! Egyébként sokan szidták, hogy félkész szerintem ez nem teljesen igaz amennyire szerettem az elsőt, pont annyira letud szegezni a box elé a második is. A játékmechanika nagyon egyedülálló még mindig!DZ-t még nem próbáltam nem mertem. De konzolon gyakorlatilag nincs opció rpm hack és társaira. finger crossed
De állítólag, vissza lehet/kell majd térni az első rész helyszínére, mintha ezt olvastam volna valahol!
Azért ez nagyon adná a hangulatot. Igazából pont ezt az egyet érzem végig a játék alatt, mármint a hiányát az első rész után (legalábbis szerintem) mivel annak torony magasan jobb volt a mapja. Nekem hiányoznak a civilek, az őket zaklató Rykers fegyencek, hogy random megállít egy civil és kér medpacket vagy valamit cserébe droppol tárgyat, hogy autót próbálnak feltörni a civilek stb... tudom, hogy a JTF evakuálta a várost de így annyira üres.... arról nem beszélve papíron 7 hónap telt el mégis mintha a dzsungel bevette volna a várost, és ezt gyógyszer kutatással akarják magyarázni hát...Mindennel együtt viszont szerintem megér egy próbát a játék annak akinek az első tetszett, én a konzolhoz kaptam de külön is megérte volna az árát!
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Micsurin #54197 üzenetére
Igazából, annyira gyenge a sztori, hogy nincs jelentősége!
Én, nem nagyon véltem felfedezni utalást, az első részre!
Annyi az egész, hogy útjára kelt a vírus, s elérte Washingtont, a többi meg már, történelem!
De állítólag, vissza lehet/kell majd térni az első rész helyszínére, mintha ezt olvastam volna valahol!
Az első résznek, azért "masszívabb" volt a története, szerintem! -
Micsurin
nagyúr
Valaki útba igazítana a 2. rész miként kapcsolódik / kapcsolódna story szerint ehhez a részhez? Odaát nem kapta választ.
Tudom nem az eget verő story ezeknek a játékoknak a lényege de ha már egyszer úgy is végig megyek rajta szeretném átlátni.
Köszönöm!
-
válasz
Morphus101 #54195 üzenetére
laskr1999
Majd holnap szerintem leszek.
-
Sziasztok!
Valaki még tolja gyakran? 280-as ruha szintű vagyok, és jó lenne valakivel tolni, farmolni
-
Hublot
őstag
Elnézve a friss videókat rottyon van csalókkal Div1. 😂🤣
-
válasz
Anonymus23 #54184 üzenetére
Nem akarok multizni de volt itt egy jó fej kolléga aki felvett mert látja, hogy kicsit láma vagyok és segítene a játékban. Csak nekem nincsen ilyen felszerelésem. Sebaj. Majd mobilon tartjuk a kapcsolatot
-
Anonymus23
veterán
-
Amúgy nektek van ehhez fejhallgató meg mikrofon, mert gondolom ezt úgy élvezetes. Vagy nem szükséges hozzá?
-
Micsurin
nagyúr
Mennyien játsszák még a 2 megjelenése óta? Kicsit visszatérnék rá, de ha kevés a player inkább ránézek a kettőre...
-
Tényleg kidobál (engem is). Úgyhogy marad a Dx11.
Viszont brutálisan zabálja az erőforrást a game. Ramból simán bekajál 9 gigát a vram-nól meg 5,5-öt. Még jó, hogy nem cseréltem le az 1070-et egy 2060-ra hiszen szinte most is kevés lenne a 6gb a vram. (És ez csak FHD)
Egyebkent nem egyszeru a jatek. Level3-as vagyok es egy level 4-es csajjal egy side quest-ben igencsak meggyult a bajom. Es ez meg csak a jatek eleje... nem tudom ezek utan mi lesz meg...
-
-
válasz
Anonymus23 #54173 üzenetére
Mi az a CTD?
Látványban van különbség? Van olyan effekt ami csak 12-ben aktiválható? Gondolom egy GTX1070 DX11-ben is stabilan fogja tartani FHD-ban a 60 FPS-t.
-
Köszönöm szépen a sok segítséget. Már törlöm is és hamarosan kezdem a játékot. Kíváncsi vagyok. Sokan azért szidták mert nagyon bugos. Remélem ezt sikerült teljesen kigyomlálni. Érdemes DX12-ben futtatni vagy inkább 11?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54170 üzenetére
ha classified gear kell akkor az open world bossok a legjobb forrás (bár elég uncsi), ha pedig exo cuccok akkor legendary küldik, bár ahhoz kell egy jó szet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #54169 üzenetére
Mihez képest?
Ha így veszed, akkor az egész játék ilyen...Egyedül a DZ az ami "változatos" mert nem tudhatod, hogy csak RPM-es csaló jön vagy falon át is le fog lőni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54168 üzenetére
az underground szerintem totális időpazarlás, az összes küldi copy-paste, és még a loot is szar.
-
Anonymus23
veterán
válasz
adamssss #54166 üzenetére
Ahogy írták előttem is a PTS az nem kell, nem is működik már régen, mivel leálltak a fejlesztéssel. Állítsd le és töröld is a PTS-t, felesleges letölteni.
Minden DLC a játékból elérhető lvl30-as szint után.
Ha csak magadban szeretnél játszani, akkor javaslom még az Underground DLC-t, az is egy jó pár óra játékot adhat neked.Egyébként meg lesznek olyan küldetések, amit nem fogsz tudni magad megcsinálni (jellemzően lvl30 után), mert egyedül csak nagyon maxos gearrekkel lehet megcsinálni, azt is csak tapasztalt ügyes játékosoknak.
-
Sziasztok!
Megvettem a játékot itt a HA-n plusz valami Survival DLC-t (így volt pack-ban)
Leszedte a játékot kb 50 gigát. Most tölti a DLC-t ami 47giga... Ez hogy lehet? Ráadásul valami The Divison PTS a neve.Ha el szeretném kezdeni a játékot, úgy hogy minden benne legyen ergo az alap meg a DLC is akkor melyiket indítsam? Most olyan kb mintha két játék lenne letöltve...
Btw engem csak a kampány érdekel nem fogok multizni.
Köszi
-
KisApám
addikt
Hova rakja a játékmentést az Divison?
Le kellene most törölnöm, de meg akarom tartani azt, ahol tartok. -
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
windows újratelepítés után újra le akarom tölteni a divisiont, de megnyitja a Steam-et.
Ott viszont csak megvenni tudom a játékot..
ilyenkor mi van ? köszi -
KisApám
addikt
Játék közben fent bal oldal a földgömb mellett villog egy felkiáltójel.
Arra hogy tudok rámenni, hogy megnézzem mi az?
Át kellene váltanom 1-esről 2-es "világra" valahogy. -
KisApám
addikt
Sziasztok!
30-as szintű vagyok még csak, benéztem párszor a RED zónába, de semmi értelme még. (Primary Firepower 213 135, Toughness 558 116, Skill Power 133 155), valakivel mindig találkozom és pár lövésből kikap, no meg ha az extrection zone-ba megyek, ott semmit sem tudok felrakni a helikopterre, mert természetesen kilő előtt egy "redves" játékos.
Milyen cuccokat érdemes összeszedni? Per pill. a zöld és azonos nevűeket gyűjtöm (DeadEYE), csak úgy, mert.Illetve a World TIER 2-ben hogy tudnék játszani?
-
TommyS_27
senior tag
Ha az elejétől játszottál volna az első résszel akkor arról is ugyanez lett volna a véleményed. Összeraktál egy settet és már rakhattad össze megint mert jó szokásukhoz hiven nerf nerf nerf. És akkoriban nem volt optimalizáció sem. Vagy esett a cucc vagy nem. lásd Barret Chest. Szerintem az első rész indulása ettől százszor rosszabb volt.
-
pucz
senior tag
Azért jó látni, hogy nem csak Én gondolom így. Ha nem ennyire pofátlanul akarnák letolni a számon ezt az erőltetett PvE játék mechanikát, még játszható lenne, számomra. De jelenleg az van, amit említettek is. "ha nem tetszik, ne játsz vele".
Anonymus:
Én mai napig imádom az egyet. Tegnap is csörögtem egyet DZ-be. Ott van esélyem. Kitanúltam a játék mechanikáját, meg tapasztaltam a játékosok szokásait. Jó buildjeim vannak, amiket nem kevés idő volt olyanra építeni, mint amilyen most.
Viszonylag kései játékos vagyok, de nem voltam rest olvasni, és videókat nézni, így hamar fel skillesedtem a jó játékosok körébe. Ha meg csaló volt, szerver change.
-
Madoc
veterán
válasz
szatyor1972 #54152 üzenetére
Mondjuk a bétába nem az volt hogy csinálj mindent előlről 5x...
-
szatyor1972
tag
válasz
pilipi #54149 üzenetére
Én személy szerint a magam kis 4000 órája után elfogadtam, hogy a div2 egy más fajta játék.
Szerintem ne várja senki ugyanazt a játékot ha ezt el tudja fogadni az ember akkor nem lehet nagy csalódás ha meg nem jön be akkor ne játsz vele.
A béta pont erre volt jó, hogy mindenki eldöntse kell-e vagy nem. -
pilipi
aktív tag
Örülök, hogy végre valaki kimondta amit gondolok.
Köszönöm
A div 1-ben eltöltött 1300 óra után a 2-ben unatkozom, nem hoz lázba, nem tetszik és még nincs kilépés gomb sincs(lehet viccesnek tűnik, de ez konzolosan borzalmas).
Nem fogom magam össze......i, 30 év gamerkedés után egyalfana jó talán béta stádiumban levő játék után.
Lehet, hogy nem lesz rossz (kb 6-8 hónap múlva) ha elkészül. -
pucz
senior tag
Alig van több mint 20 órám a Divi kettőben, de valami iszonyat szar. A cél a lvl 30 volt, meg majd aztán már szett építgetés, majd DZ PvP. De tekintve, hogy milyen lapos a játék, tekintve a szettezést, kalibrálási lehetőségeket, meg hogy még T4-ig fel kell húzni, 28-as szintnél töröltem a játékot.
Látszik, hogy volt egy alapjuk, amit próbáltak teli tömni minden földi jóval, hogy a játékost sok-sok órán keresztül lekösse csak ez a elsődleges farmolási, építketési mizéria. De sajnos számomra meg inkább egy túltolt, erőltetett, nyomulós, PvE orientált szutyoknak tűnik, amit PvP's szemmel nem igazán bírok lenyelni. Látszik a játékon, hogy azoknak kedvez, akik mindig rítak az egyben, hogy a csúnya rossz DZ bácsik lelövik őket.
Szóval ráhagyom. Engem nem fogott meg. Az Account sorsa meg még kétesélyes. Vagy eladom, vagy megtartom, hátha hoznak majd később egy kis Classic D1 PvP hangulatot a játékba.
-
Hublot
őstag
Mi lehet most dz-be? Aimbot vs rpm?
-
TommyS_27
senior tag
Na ki lesz az aki lekapcsolja?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54137 üzenetére
Igen-igen mazsoláztam belőle és szerintem még fogok is
-
Puma K
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54135 üzenetére
Igen, tudom de még csak hatvan valamennyi órám van a játékban, de már 30-as szint 50 óra körül meglett aztán azóta PvE-ben vagyok.
Köszi az infót.
-
Hublot
őstag
válasz
qukesz #54129 üzenetére
Ő nem Marco. Ezt a nevet egy csaló használja már rég. Weddz is más játékos. Ők már dobták div1-et.
Ui: Apex Legends - 355000-nél jár a kitiltott csalók száma.
Dolgozik az Easy Anti-Cheat, nincs sok esélye annak, aki csalni akar.
Div2-ben a sok csicska szarházi csalók rábasznak vagy mehetnek vissza a Div1-be ha csalás nélkül nem megy. -
chris0000
őstag
hi.ha egy DLC-t hozzáadok a játékhoz,az hol fog nekem megjelenni,h már megvan és aktiváltam?thx.üdv.
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54127 üzenetére
R. I. P
-
Anonymus23
veterán
A hetiből:
-
Hublot
őstag
A kettőben találkozunk addig is Aladeen madafaka.
[link]
-
Anonymus23
veterán
Nincs már egy hét sem, hogy induljon a Div2, lassan vége (igazából már régen) a Div1-nek.
Még utoljára akartam, hogy valami "nevezetes" módon búcsúzzak, de ez a bugos szutyok, még ezt sem engedte:Lelőttem már jó párszor +2 mobot, de nem hajlandó figyelembe venni, gondolom majd valamikor egyszerre beadja az összest.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #54122 üzenetére
Persze, az egyik egy szet, amit szabályosan használhatsz a játékban, a másik meg egy "csalás", amit nem is tudtak javítani, többek között ezért is olyan a mozgás a Div2-ben amilyen.
Ettől komikus?Sokkal inkább szánalmas, hogy egy ilyen szett lett az egyik legerősebb, de hogy hogyan is?
Így:
* A D3 korábban is ilyen "erős" volt, ezen nem változtattak jó ideje, a többi nerf: striker, nomád, ragadozó miatt lett ilyen "erős".
* Ami még igazából pluszt ad ennek a szettnek, hogy nem működik az aimbot elve rajta, mivel ha szemből lő, akkor csak a pajzsot lövi, mivel abból a szögből nincs dedikált fejlövéses találat. Ezért van az, hogy könnyen felismerhetőek az aimbot herok, akik oldalazva hipfire lőnek le egy D3-t 2 sec alatt...Ettől a két dologtól lett "erős", a nerfektől és a nem működő aimbottól.
Sok mindenkivel találkoztunk, nagyon kevés reclaimert használnak komolyabb csapatok, mivel ha igazán nagyot akar healelni, akkor sok elektronikának kell lenni, az igazán "eredményes" healerek csak chicken dance-el tudtak életben maradni, mivel a fókusz miatt elég csúnya sebzést kapnak...
Unalmas, de ez működik. Mi is megyünk mindenféle szetben IS, de a jelen manhunt leadás miatt, amikor server vs te csapatod játszik, akkor max noobok ellen van esélyed leadni, egyébként zéró...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54120 üzenetére
ezt most úgy írod mintha a D3 facetank nem lenne ugyanúgy komikus
vagy hogy a 3x D3-reclaimer gyakori kombó.
-
Hublot
őstag
válasz
FireKeeper #54119 üzenetére
LOL a reclaimer max pve-re jó mert pvp-ben egy jó csapat kilövi 1 sec alatt és volt nincs.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #54119 üzenetére
Akit kifókuszál mindenki első adandó alkalommal. És ha nem csal, akkor pikk-pakk el is fogy...
Nálunk adott esetben 3 pajzsos mellett eléggé feltűnő lenne, hogy kire kell lőni, de ilyen felállásban sokkal jobban tudjuk használni a (fél)DPS healert (pl egy végsőt) és kapunk olyan buffokat, hogy bőven jók vagyunk.
Ami jellemző, hogy ezek a reclaimerek healelnek (láda + felszedős heal, vagy esetleg láda+pulse) és közben megy a chicken dance, hogy ne legyen hitreg.
Ilyenkor van, hogy utoljára marad a reclaimer -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54114 üzenetére
igen, ezért van egy reclaimer a csapatban optimális esetben
-
Anonymus23
veterán
válasz
qukesz #54117 üzenetére
Pedig nem sok különbség volt e között a szett között és az általánosan ismert és használt verziók között, de jellemzően nagyobbat sebzett jóval
De az a pár különbség pont elég volt arra, hogy az az előny meglegyen.
Nekem legjobban az tetszett, amikor lelőttünk valakit és utána kijött pajzsban, és nem értette, hogy miért dobja el a pajzsot fél másodperc alatt, főleg a kezdők hibája volt ez, hogy azt hitték, elég csak a pajzsot berakni és 5 percig lehet őket lőni...
De ebben a szettben a legjobb az volt, hogy nem működött ellene az aimbot, mert ugyanannyit sebzett, mint más normális player
-
Hublot
őstag
válasz
FireKeeper #54113 üzenetére
Pred vérzést benyeled befosol pillanatok alatt 9k hp nem sokat ér.
(#54112) Edem05 "ketten is dislikeolták" Azok az autista rajongóim akik nem bírnak nélkülem létezni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #54113 üzenetére
Ebben a buildben a HP-nek sok haszna nincs (már a bónuszok feloldásán túl), mert ha nincs előtted pajzs, akkor kb. ugyanúgy elfogysz mint akármelyik szett hasonló értékekkel (talán még jobban is).
A supply stationnek azért van értelme (a pred sebzésén túl), mert turrettel szoktak ez ellen a szett ellen (tüzes, illetve shock). Illetve előszeretettel gránátoznak bennünket, utána is jó lerakni és mielőtt szétlőnék, elpukkasztani.Ha meg valaki elektronikás taktikussal stickyzik, az ellen is jó, mert ha nincs előtted a pajzs, akkor nem sokat sebez, de véreztet, és leszedni, illetve utána harc közben visszatöltődni nem rossz.
A Sticky-t nem értem, mert ekkora elektronikával se nem sebzel, se túl nagy hatást nem érsz el (elég egy medkit, amit amúgy is bevesz az ellen, ha lőjük páran. Sokan jöttek ellenünk pajzsban stickyvel, de sok hasznát nem tapasztaltuk, 99%-ban az ilyenek le voltak lőve.
Ami kellemetlen volt egyedül az a tüzes turret, mert azzal van elfoglalva az ember, hogy a turretet lője, míg a másik "szabadon" tudott addig lőni. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Hublot #54108 üzenetére
nem tudom a supply station minek, már azon kívül hogy le tudod szedni vele a pred vérzést. olyan sok a hp-d és olyan kicsi a skill powered hogy életben tartani biztos nem fog, én inkább kicserélném sticky-re. már ha feltételezzük hogy csapatban viszed amiben van egy healer.
-
Hublot
őstag
Ha valaki még játszik Div1-el itt a D3-FNC build. [link]
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #54104 üzenetére
Csak halkan kérdezném milyen szettben volt Gábor amikor ráfordultál és lelőtted?
Taktikus healer vs dps nem volt korrekt a Te akciód sem. -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #54104 üzenetére
DZ-BE nem farmolunk és nem nézzük a menüt.
Banshee predator - ba voltam. Csak aztán kaptam egy vérzést és hát nah..... -
qukesz
senior tag
válasz
Anonymus23 #54102 üzenetére
HUN : RO 3:0
Jah akkor is elkaplak még egyszer Anonymus!!!
Minden bajuk volt már. Két csapat külön nyomta el egymás után a kék ultit. -
Anonymus23
veterán
Ez a tegnap esti HUN vs RO jó kis meccs volt.
DTV + másik 4 román multigrouppozott, le lettek lőve sokszor
A végén már azt csinálták, hogy egymást csapkodták le, hogy ne mi üssük le őketMegint jelentve voltunk nagyon sokszor, mondták, hogy valaki RPM hacket használt közülünk
Még egy nyamvadt sárga ultit se toltunk be pedigAztán jöttek megint persze csíterek is, azt mondjuk érdekes volt látni, hogy az a köcsög, akinek a múltkor még 5365 pontja volt (azzal a nickkel 2018. Aug kezdte a játékot) most csak ~500 pontja volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest