- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
Anonymus23 #35359 üzenetére
Nagyon sok játékos csal, és ez tény, ha tetszik ha nem... Azt azért hozzátenném, hogy az rpm hack nem egyértelműen szembetűnő sok esetben, hiszen nem muszáj 1600rpm-re rakni, elég ha még kevésbé feltűnő értéket ad hozzá, de már mégis sokkal könnyebben ledarál. - Ilyet elég sokat tapasztalok.
Persze, értem én hogy skill, meg PvP, meg szett meg mit tudom én. De a jelenlegi PvP rendszert nagyon nagy részben az "anomáliák" uralják, és ezt már mondtam hogy sok esetben nem a skill dönti el a csatát hanem a felszerelés. - Amikor négyen, taktikai linkkel nem tudunk megkarcolni egy játékost az azért elég vicces. Elég sok példa volt erre már az utóbbi időkben.
Arról nem beszélve, hogy a youtube teli van "Division Cheat Engine Tutorial"-al, büntetlenül, szóval szerintem hagyjuk... Nevetséges már ez, engem már egy ideje nem is érdekel a DZ, a(z) LS-t meg veszi meg a ..... aki akarja. Engem most leköt a PvE (UG, Legendary-k stb.) aztán csókolom. Pláne hogy az asszonypajtás is elkezd majd játszani, szóval neki segítek majd szépen amiben kell. Egy időre meg tuti lef*som a PvP-t, mert egy
.szarság Ja igen, és biztos benne van az is hogy béna vagyok, sosem tagadtam. Nem a PvP a fő hobbim.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest