Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunbeast87

senior tag

Bár még csak új vagyok a topikban, de az észrevételeimet nem szeretném privát üzenet formájában írni, hiszen talán mások is tudnak hozzátenni, jobbá tenni ezeket az észrevételeket:
    - A feltöltött képek a Division játékról szólnak, még akkor is, ha csak dicsekedésnek szánja valaki
    - Megöltünk néhány playert a DZ-ben... A DZ is a Division játék része. Ha arról ír valaki, akkor elvileg az is a játékkal kapcsolatos
    - Ugyanúgy az újak kérdései, az arra jött válaszok, az új észrevételek vagy ötletek, linkek hasznos infokkal
    - A személyeskedés az, aminek nincsen helye egyetlen topikban sem. A flame keltés semmit sem ér, csak megmérgezi a közösséget

Még valami: ezt a magyart nem lövünk részt át kelleni talán dolgozni kicsit. Hiszen nem mondhatod meg mindenkiről, hogy magyar-e vagy sem. Az én ingame nevem Mapkoo87, a barátomé Batmanmanus. Azért ez nem elég egyértelmű szerintem. Lehetne maradni abban, hogy a PH-s listán levőket nem szedjük szét. Ebbe egy-egy véletlen belecsúszhat természetesen, hiszen nem biztos, hogy elsőre ismerős lesz egy név, azt meg senki sem várhatja el, hogy fejből tudd mindenki nevét, vagy ki legyen nyomtatva egy lista a PH-s játékosok neveivel.
    Ez csak a saját véleményem, én így vélekedek a dolgokról. ;)

Új hozzászólás Aktív témák