Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Bár még csak új vagyok a topikban, de az észrevételeimet nem szeretném privát üzenet formájában írni, hiszen talán mások is tudnak hozzátenni, jobbá tenni ezeket az észrevételeket:
- A feltöltött képek a Division játékról szólnak, még akkor is, ha csak dicsekedésnek szánja valaki
- Megöltünk néhány playert a DZ-ben... A DZ is a Division játék része. Ha arról ír valaki, akkor elvileg az is a játékkal kapcsolatos
- Ugyanúgy az újak kérdései, az arra jött válaszok, az új észrevételek vagy ötletek, linkek hasznos infokkal
- A személyeskedés az, aminek nincsen helye egyetlen topikban sem. A flame keltés semmit sem ér, csak megmérgezi a közösségetMég valami: ezt a magyart nem lövünk részt át kelleni talán dolgozni kicsit. Hiszen nem mondhatod meg mindenkiről, hogy magyar-e vagy sem. Az én ingame nevem Mapkoo87, a barátomé Batmanmanus. Azért ez nem elég egyértelmű szerintem. Lehetne maradni abban, hogy a PH-s listán levőket nem szedjük szét. Ebbe egy-egy véletlen belecsúszhat természetesen, hiszen nem biztos, hogy elsőre ismerős lesz egy név, azt meg senki sem várhatja el, hogy fejből tudd mindenki nevét, vagy ki legyen nyomtatva egy lista a PH-s játékosok neveivel.
Ez csak a saját véleményem, én így vélekedek a dolgokról.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest