Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz bunfi #20043 üzenetére

Amikor elmeséled, hogy hány embert öltél le, robbantottál fel az ugyanerről szól. Megteszed, mert megteheted. Szarsz rá, hogy ők szerettek-e volna veled pvpzni vagy nem. A dzben nincsenek szabályok, se keretek, se kötelező erkölcsök, vagy moralitás, mint ahogy másokat megtámadni sem kötelező. Innentől nem értem miről beszélsz a szabályosan alatt.

Ezzel alapvetően egyetértek, sokan nem teszik meg azt, amit a való életben sem tennének meg, és van akinek ez nem akadály. A jelenlegi PvP koncepció nem támogatja ezt, ha valaki komolyan fejlődni akar, akkor lő boldog-boldogtalanra, főleg boldogra (örül, mert esett neki jó loot) akikből boldogtalanok lesznek (nem tudta, hogy neked gyűjtötte a jó lootot).

Azaz aki fejlődni akar gyorsan, akkor vagy levetkőzi a gátlásait, vagy eleve nincs is neki (túl sok).
    Pl nekem tegnapra lett meg olyan DPS gearem (még mindig 222-es 262/356/15/75%) amivel már rá lehet menni egy 4-es rugó bandára, és ha nem egyedül teszem ezt meg, akkor 1v1-ben vagy 1v2-ben is van még esélyem (mivel noob vagyok és öreg, persze 1v4-ben semmi).
    Mások meg már hetek óta 228-ban rohangálnak, nem irigylem tőlük, de ha valaki fejlődni akar, akkor DZ, mert normális loot csak ott esik, vagy CS+Falcon Challenge, de azt meg csak normális gearrel lehet megcsinálni... Szóval a kör bezárult.
    Mondjuk a rugók sem zöld cuccal tele zsákkal szoktak elindulni, hanem amit "összeszednek" útközben, így nekik komoly veszíteni valójuk nincs. XP vagy pénz, esetleg kulcs? Ugyan már a következő manhunttal visszahozzák.

Rugózásból nekem normális cucc még sosem esett, nem azért mert nem lehetett volna, hanem mindig később értem oda, és a társak már felszedték a jó cuccot :DDD

(#20049) Sárkányvölgy

Viszont amikor már 5x lelőtték, és vitték a jó lootodat, amivel tudtál volna fejlődni, akkor már nem akkora öröm. De fejlődni meg igazán csak ott tudsz, szóval a ritkábban és egyedül játszóknak nem egy álom a DZ, mondom ezt 600+ órával, nem feltétlenül magamról beszélek.

Új hozzászólás Aktív témák