Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy 229-es brutal halal fogekony MP7 fegyverem amit majd ki szeretnék próbálni pvp-re. Szerintetek jàtékos ellen jó lehet?
-
válasz
Raulblanco07 #21198 üzenetére
Nem érted, nem ezzel van a gond, hanem, ha a legerősebb küldetéseket is farmolod, akkor sem kapsz már jó lootot: http://forums.ubi.com/showthread.php/1469149-So-we-completed-3-Phase-UG-with-5-Directives-and
Elég nagy a felháborodás a fórumon, elvileg lesz valami finomhangolás, de nem igazán egyezik még ez sem azzal, ami a "beetető" első pár napban volt (amikor valószínűleg el kellett adni a DLC-t és azért esett több jobb cucc).
Félre ne érts, igen, én már 268-as set itemekre megyek, de nyilván a játékosbázis 90%-a arra megy, mert már beleölt 300-500+ órát és nem azt szeretné látni egy heroic végén, hogy megint egy halom 204-es hulladékot kapott. Ugyanaz a helyzet, mint 1.2-nél a DZ ládákkal, amik 163-at dobtak 201+en is...
És ez így elég gáz, hogy nem adod meg a játékosoknak az élményt, hanem inkább visszaveszel belőle. Ha arra mennek, hogy mindenki félnapokig farmoljon heroicon egy incursiont/UG-t, nagyon hamar visszaesik majd a játékosszám megint.
-
Raulblanco07
aktív tag
Az a baj, hogy ez a srác idióta, és még kommentel is.
Szegénykém, a loot 98%-át kukába kell dobni, és csak az első 2 napban volt jó loot, persze mert 240-es gearről indultál, bármi esett nagy eséllyel jobb volt, én is egyiket tettem fel a másik után, de mostmár 268-ban vagyok mindenből, mostmár csak ha ugyan az esik, csak kicsit jobb, azt tudom feltenni, de ilyen is volt ma is 2 item.
Mit gondol ez a marha, ha majd a god loot gombot benyomják mi lesz, örül mert 1 napig isteni loot fog esni, és utána, mikor már a tökjó lootban van, megy megint sírni hogy az itemek 98%-a szar és eladja vagy bezúzza?
Ez egy oda vissza dolog, ha emelnek a loot minőségén, pár napig cserélgetheted, de ha az átlagosnál jobbat akarsz, akkor sokáig kell farmolnod, hogy kiessen a sok közül a megfelelő szett, ráadásul high rollos is legyen.a 8 fős bandákba beleszaladtunk ma mi is, 8 orosz meg kínai majom + reclaimer bug mindegyiknél, azért szerverváltás előtt bepróbáltuk mindet, volt itt ott hatalmas kavarodás, a sticky bombájuk vagy turretjük nem nézi hogy ő haver, csak azt hogy rugó, kb elkezditek a lövöldözést, nyomtok 1-2 bukfencet és mindkét bandra rugó veletek együtt.
kilépés előtt srácok pedig megajándékoztak 3 zöld cuccal, átfutottunk pitnél, ott lövöldöztek, egy eltévedt sticky bombájuk miatt rugók lettek, a sealed cacheből pedig esett egy isteni sentry mask.
-
modflow
veterán
Most értem el a 30-as szintet.
A feladat: Férj hozzá a Taktikai Műveleti Központhoz!És nem találom a bejáratot. Merre van???
-
Hát pedig a DZ-ben minden (állítólag) egyenlő súllyal esik
De hát Natchai is leírta: You always get loot for you personally, there's no chance that you won't come out of content without any loot, whether it's what you were after or not
Ezért kapok én minden 2. meneten shotikat és 182/204-es high end kneepadet vagy body armort. Ez van, ezt érdemeljük.
-
macy
addikt
Na most kicsit pihentetem. Kezd idegesíteni. Tegnap felmentem egy pár lépcsőfokon, erre kiírta, hogy zónán kívül vagyok, visszadobott a taktikai központba. Ma beszpónoltak mögém a mobok, annyi időm nem volt, hogy kiugorjak az ajtón, megsütöttek mint a szart. Most meg beszorultam egy hordó meg egy oszlop közé. Szét kellett gránátoznom magam.
-
RazoR
veterán
Pénteke 4x toltam le falcont heroicon és az tűnt fel hogy egyszer strikert dobott aztán taktikust majd megint striker és a 4-ben megint taktikust... Fura...
Nekem is feltűnt hogy rosszabb a loot mint az 1.3 után pár napig. Ug az első 3 körben dobott egy 229-es g36-ot majd egy g36c-t úgy hogy voltam max 4-5 szintű. Azóta kb semmi értelmes. -
KaYaK
tag
Elején meg enis azt mondtam egy reclaimer kell a csapatba de így utólag hogy most nem volt nálunk nem éreztem hiányát... Egy jó support elektromos kari kell hogy dobálja a healt meg adja a Smart Covert ha ezek vannak akkor mar frankó minden... Persze csak akkor ha nem ész nélkül rohangál az ember mert ammo-ért ugye be kell menni a pittbe es olyankor a 35os csipas után keresi az ember a húsz fillért hamar...
Nem is a reclaimer hiányát venné észre a csapat inkább szerintem hanem mindenképpen kell egy csipás mert az nagyban tudja segíteni a játékot mindenhol UG heroic Falcon heroic es etc...
norti
Ezt rohadtul észrevettem enis mar több napja vagyis inkább ezen a heten szerettem volna a sentry settem aktualizálni 268as cuccokkal de maradt minden kivéve hogy a reckless mellényemet lecseréltem 229GS re...
Falcon heroic csak csapásmerot dobott eddig meg 1tactic mellényt es slussz...
Sentry sehol....
Blind viszont Firecest viszont..... -
Mindent elmond tökéletesen az 1.3 utáni loot minőségéről:
Massive, we are not rewarded enough for our time spent grinding. Period.
A patch utáni első pár napban normálisan esett mindenhol, volt értelme csinálni Heroicot, DZ5-6-ot, UG szintlépést, aztán annyira visszavették (hiába próbálják tagadni mindenhol), mint amilyen az 1-2 előtti időkben volt. Unalomba fog így fulladni a játék, amint eléri mindenki az UG40-es szintet és nem lesz tovább miért grindolni (DZ meg lassan kihal, csak a 8+ fős orosz meg egyéb nemzetiségű manhunt hordák vannak már csak szinte minden sessionben, amit már szinte lehetetlen váltani).
-
KaYaK
tag
válasz
Raulblanco07 #21184 üzenetére
Smart cover meg folyamatos heal nélkül fent nagyon felejtős... Kell egy elektromos oda nagyon...
Sokan vannak es nyílik az ajtó mogottetek... Meg szerencse hogy valamelyik srác tudta melyik körbe nyílik es szólt előtte.. Különben nagyon meleg a pite....
Tegnap esett egy M870 alapból 100k reckless mellénnyel 127k a sebese alap... Talentek sajnos rosszak rajta de majd módosítom egy kicsit... -
Raulblanco07
aktív tag
-
bombibmw
veterán
Tegnap kaptam egy PP-t Ádáz, Sietős és még valami jelentéktelen talenttel.
A bázison pörgettem ehelyett egy Fogékonyat rá és durvábban aprít 190k dps-el, mint a G36 310k-val.
Az is igaz, hogy ugye 10 méteren belül kell lenni, ami nem egy életbiztosítás, de vállalható.
Sajnos G36-ból nem kapok normálisat, így lehet, hogy marad ez. -
LucentTwo
tag
Esetleg vki tudja, hogy mennyi százalékos tp bónuszt lehet felhalmozni a ruhakból? Van egyáltalán maximum limitje!? Jó lenne minnél gyorsabban elérni a dz-ben legalább a 80-as szintet.
-
KaYaK
tag
válasz
Raulblanco07 #21180 üzenetére
Azt még nem toltam le mert elkeseredetten próbálok sentry 268 set-hez hozzájutni de eddig 1db se esett... VICC....
Mind1 amíg bevisznek Falcon heroicra addig nincs gond... Sajnos pedig skoszor (ma kb 5x nem)már a 235-9GS(mellény csere) lenézik pedig nem olyan rossz az...Valaki akkorát pulsált smart coverben, hogy így felment a DPS.... Ne kérdezzétek hogyan fogalmam sincs csak azt vettem észre hullanak az emberek a szokásosnál sokkal jobban...
Volt hogy egymás után 3x beadta a 2,4milliót... Na az szép volt...Alapjában véve 2.-ik hullám után balra leugrottunk egy sarokba és onnan végig toltuk az egészet... Korábban az alagutban voltunk végig úgyis lement de itt valamiért a srácok erre esküdtek...
-
Raulblanco07
aktív tag
Pár arabbal megcisnáltuk 2x egymás után challange dragon nestet, úgy hogy semmi exotic resistjük nem volt a srácoknak, igazából marha egyszerűen ment.
A 4 bossnál a bejárattól balra, teljesen lent a szélén van valami kocsi plató, oda ültünk fel mert a kocsik nem jöttek fel csak megálltak lent és vártak, smart coverbe befértünk 4-en plusz immuniser.
Amikor jöttek a bossok, akkor mentünk körbe körbe, ott arra kell figyelni, hogy a sok kis mob nem jön ameddig valamelyik boss meg nem hal, szóval csak lelőttük róluk a páncélt, és akkor már csak a hp volt mind a 4-nek, akkor öltük meg őket gyorsan, és vissza a teherautóra megint ami véd a kiskocsiktól, smart coverben nyugodtan le lehet lövöldözni mindet így hogy a kocsik nem robbannak rád.boss terem már a szokásos unalom volt, smart + immuniser ücsörgés és 1-1 ultival a daru nyomkodása.
-
macy
addikt
-
nyamsas
aktív tag
-
Hunt3r22
őstag
Set itemekből most melyeket érdemes használni?
Perpill 4 striker és 2 blind van, ettől van most perpill jobb párosítás?
-
LÁZ
addikt
kérdés, hátha vki tudja: ha szeretnék vmit esetleg előrendelni a uplay shopból, akkor azonnal terhelik vajon a szlámat, vagy csak a megjelenés napján?
ps. már irtam nekik, csak hátha tudja vki
-
Vulpolone
tag
Az UG vendor egy kalap s**r.
Ugyanazok a blueprint-ek vannak, mint eddig, fegyóból jött:
- GS229-es G36C (talentek hanyagolhatóak)
- GS204-es FW X-45
- GS182-es PP-19
- GS163-as Paratrooper SVDKicsit tényleg kezdenek felb***ni. Mindenhol BLIND és FireCrest cuccok vannak, eddig esett 4 db reclaimer, amiből 3 térdvédő volt, 3 deadeye, 1-2 striker és lonestar és egy final és ennyi.
-
SütiGTi
senior tag
The Division Falcon Lost Incursion Raid service for PC!
- I play with you to help you complete the service
- You get what I find too.
- Discount on multiple purchases.
- If you want to include a friend, just add an extra $5 per friend!
- Message me for more information. -
KaYaK
tag
Valaki meg tudna mondani az UG vendornal mi a felhozatal?
Valaki tudja mikortól lehet venni 229 g36 tervrajzot?Tegnap nemtől mi volt az UG vel.... Ládából es Boss valamint a jutalom loot is BLIND volt... Ja nem egyetlen DeadEYE is esett persze szar fegyverek is de hogy egy értelmes cucc ne essen ilyet? Volt hogy ládából esett 2db 268 ás BLIND na mondom sirály de mit kezdjek vele?
Annyira nem vágom ezt s skill powert hogy fájdalom felraktam tegnap a nagy BLIND cuccokat 162/480/25 lett a stat de hogy kene játszani 32 ezer skill powerrel mert nagyon szenvedtem s DPS hiány miatt... -
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21156 üzenetére
Igen, vannak ilyen gyengébb csapatok
A legjobb az volt, mikor manhunton voltunk csapattal és ilyen 10-15 ember jött utánunk, de nem bírtak megölni
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #21154 üzenetére
Érdekes helyzet volt, hatalmas kavarodás, eleve volt ott 2db 4fős csapat mikor odaértünk, és még így is mi nyitottuk ki
Mondjuk a nap legjobb része utána jött, összeakadtunk egy 8 fős bandával, párszor lelőttek minket, de 8 vs 4-ben is halomra öltük mindet, szép lassan el is fogytak, kilépegettek. Milyen már hogy 8-an mennek DZ-be, mert majd félnek tőlük és túlerőben vannak, de még így is csak a respawnt nyomogatják 4 ember ellen
-
TommyS_27
senior tag
Dz vendoroknál szinte semmi változás, egy 229-es fegyver van, (Police mk17) de sajnos nem jöttek a 229-es blueprintek. Más vendoroknál sincs semmi extra.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #21152 üzenetére
Mennyire?
Mert rengeteg helyen 7990. -
IMIIKE1998
őstag
Hali! Ha még nem mondták, akciós a játék a Média Marktban.
-
DokiBaxxi
őstag
De nekem most az 1.3-as patch óta sokat romlott a helyzet, van, hogy 5 másodpercen át vagy tovább is gyakorlatilag áll a kép, van max. 2 FPS-em és semmit se tudok csinálni, miközben ugye lőnek (egyszer Supply Dropnál így haltam meg). Elég zavaró. Játékot már újraraktam, meg a VGA drivert is, a Win elég friss, szóval nem tudom, hogy mi lehetne a gond. Egyre jobban gyanakszok hardveres gondra, de hát mint mondtam, ez csak 1.3 óta ilyen
-
DokiBaxxi
őstag
Kérdés: Másnak is előfordul, főleg a DZ-ben, hogy időről-időre ilyen pár másodpercre bedroppol az FPS, és alig tud csinálni valamit? Remekül tud jönni mikor rugókat üldözök vagy éppen pvp van, vagy menekülök és nem tudom pl. healelni magam és megölnek a mobok
-
Raulblanco07
aktív tag
Kipróbáltam ezt az SVD snipert ha már esett egy jó, és reroll is beadta elsőre, így lett egy deadly, brutal, destructive 229-es, nagyon jó a folyamatos tüzelésre, tetszik nagyon, persze hátrány hogy kevesebbet sebez mint az m1a, de tetszik hogy stabilan lehet vele lőni gyorsan.
-
nerfelték a fánkokat!
-
RazoR
veterán
Ne kezdjük el újra ha kérhetem...
-
Raulblanco07
aktív tag
-
válasz
demmer123 #21137 üzenetére
Gratula!
Azért azt megjegyezném, hogy ez is szerencse kérdése. Tegnap random emberekkel letoltam 2 heroic UG-t. 3 fázisú, 4 direktívást. Nekem meg az egyik társamnak csak a végén a jutalomból esett egy-egy zöld cucc, egyébként meg csakis sárga szövetes vackok estek ládákból és bossokból is, abból is csak egy-egy. A másik két komának viszon hasonlóan hozzád, kb mindenből esett egy sárga egy zöld item.
Viszont nálunk nem volt taktikus kari, csak 4 dps és így is kb 40-45 perc volt/kör. De gondolom a képesség kavarás direktíva miatt azért nem árt a taktikus...(ez nálunk ugye nem volt berakva). -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Raulblanco07 #21135 üzenetére
thx!
2 final (1 db 268-ös, 1db 240-es) megvan + mellé most 4 striker van ,de abból is csak 1 240-es és 3 214-es...
sajna nem nagyon dobálja a striker vagy őrszem cuccokat...olvastam, hogy a falcon lost adja talán a legesélyesebben, de ott csak hardon megy (itt meg nagy gs-ost ugye nem dobhat), kihívás-hősi vmiért nem...
napi küldis helyek simán mennek hősin (tegnap pl. ketten vittük a 4fős csapatot, 2en lekapcsolódtak...), de ott meg csak fegyók jönnek főleg...
no mindegy, akkor az irány megvan legalább!
(#21134) RazoR8402
thx neked is, ezt is tesztelem majd! -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #21133 üzenetére
2 Final + 4 valami, a valami lehet striker, sentry vagy taktikus is.
Taktikusból is lehet csinálni dps buildet, csak nehezebb, de cserébe iszonyat gyorsan töltenek majd vissza a skillek és magas lesz az SP.
Lehet 5 striker / sentry-t is használni, de akkor eléggé védtelen vagy a sticky bombával szemben, az inkább PVE. Aki pvp-zni szeretne, annak szerintem alap a 2 final. -
RazoR
veterán
válasz
LedyGyuszi #21133 üzenetére
5 striker+valami, szvsz. De majd mondanak mások is valamit.
-
LedyGyuszi
addikt
Sztetek melyik a legjobb szett összeállítás pvp-re (tank karakter off)?
thx előre is -
RazoR
veterán
Így remélem mindenki boldog!
-
arnikusz
veterán
válasz
Vulpolone #21119 üzenetére
Igen ez az ajánlott, mert ahogy írod sokaknak adja így.
Én is így csinálom és rögtön amit beadja a ládát átöltözök 246-ba+ mivel türelmetlen és kíváncsi is vagyok még ott a pályán bontok is.Még egy ami szerintem nem jelent semmit -Blind cuccom van 4 db 268 és azokat veszem fel, hiába van más 268 is.
Egyet megbántam hogy az első hullámos X45 229-es pisztolyt véletlenül betörtem pedig az jó volt.
-
Vulpolone
tag
válasz
arnikusz #21115 üzenetére
UG csomag nyitásnál az a tapasztalatom ( és ahogy olvasom az Ubi fórumot másnak is ), hogy 220GS felett kezdi el adogatni a 229-es fegyvert és a 268-as itemeket.
Amikor az UG-t elkezdtem volt kb 203 a GS-em, akkor 204/240-es cuccokat adogatott a csomag majd 220GS felett jöttek a 229/268-as cuccok. Plusz megint csak saját tapasztalat, de a nyitás pillanatában kell 220GS felett lenned. Mindig azt csináltam, hogy bár 210GS mellett szereztem meg a csomagot, de nyitásnál felvettem pár 240-es cuccot magamra, felugrott a GS-em 220 fölé és egyből jött a 268-as set és a 229-es fegyver. -
Szombat delutantol kiskarikat huzok undergroundba. Ha valaki jonni akar majd, keressen meg nyugodtan.
Tegnap neztem a ladam, es tele van g36-al
Meglepetesemre felleltem a ladikomban egy m249-et ( 229, aktiv talent az adaz ), a taktikus kari 1100 firearms-al lott vele falconon 90e-tjot szorakoztunk tegnap falconon, csak legkozelebb ne hang nelkul jojj Razor...
-
arnikusz
veterán
Odaadom érte a Warlordot.
Csak poén volt.Underground csomag 20. szint felett gondolom.
Az eddigi tapasztalataim az irányba tendálnak, ahogy nő a szint úgy esnek jobb cuccok.Pl. tegnap 19. szintet elértem és bár Blind táska kellett volna, de kesztyűt dobott 268GS, igaz egészség volt rajta, de felvitte 3354-re az életerőmet így a Sentry kesztyű megpihen a dobozba.
A Caduceusra visszatérve, csak azoknak ajánlott akiknek van ideje szórakozni az Amherst lakása küldetéssel én már passzolom.
-
Lefty
addikt
Eleg jo G36C volt a csomagban most, 16k most a sebzese, dedikalt pancelserules mellett meg pancelrombolo talent, fogekony, fokuszalt. Ez meg 28% sebzest jelenthet.
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #21110 üzenetére
Kérlek ne szítsd a tüzet. Bár akiknek szólt a zárójeles rész kis pihenőn vannak. De akkor se.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Köszönöm a játékostársaknak a tegnap esti Falcon challenget.
Először voltam ilyen küldetésen és lehet, hogy néha útban voltam, de tetszett.
Ami öröm, hogy kaptam egy Warlord fegyvert ki se próbáltam, de majd ma megnézem.Valaki használja most?
Köszönöm.
-
RazoR
veterán
Soha nem volt még normális talentes fegyverem...
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #21104 üzenetére
Van egy olyan MP7 csúzlim.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
LucentTwo #21105 üzenetére
-Páncélrombolás: ahogy a neve is jelzi de csak pve-ben használható.
-Önfenntaró: Minden kritikus találat 3% életerőt regenerál.
-Képzett: Minden fejlövéssel megölt ellenfél 11.5%-kal tölti vissza a skillt.
-Ragadozó: Minden megölt ellenfél 13.5% életerőt tölt vissza 5 másodperc alatt.
-Ádáz: a kritikus találat esélye megnő 8-9%-kal.
Utóbbi 3 esetén érdemes 3. talentnek rollolni mivel alapból elektronika kellene hozzá. -
LucentTwo
tag
Lenne egy olyan kerdesem, hogy szerintetek melyek a legjobb fegyver talentek!?
Brutal-Halalos-Fogekony (ezeket kivul meg ki mire szavaz)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest