Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz duvi #10835 üzenetére

Szerintem nagyon jó patch lesz. Igazi újdonságokat hoz. 12.-ig remélem meglépem már azt a DZ50-et mert kellenének a benti blueprintek.

Supply Drop is fasza szerinem. Mondjuk nagy lesz a rush rájuk, és rugókat fog eredményezni az ott lévő csetepaté az tuti.

(#10821) orichalcos A Destiny-t nem vágom, de WoW-ban az item level annyit jelentett csak, hogy bemehetsz e egy adott helyre avagy nem. Szerintem sok vizet nem zavar, és jobban rálátsz a random társak
    cuccaira ezáltal. Mert most maximum körbejárod őket, hogy kb mijük lehet.

Más
    Tegnap egyedül húztam két szintet DZ-be. 41->43-ra. Elég uncsi egyedül. De senki nem volt DZ-ben a barátlistámról! Néztem párszor, de senki, mindenki DZ-n kívül kóborolt. :) Holott vagy 100+ ismerősöm van Division-höz. :)
    Most vagyok ugye 43DZ-ben. És érdekes mód én még mindig nem láttam cheatert, nem estem a map alá, semmi negatív élmény. Tegnap is találkoztam vagy 50 játékossal. Egy ölt meg a metróba. Hát istenem, van ilyen. A többiek nem bántottak, pedig volt, hogy négyes csoport mellé szaladtam, hogy bele tudjak lőni a bossba. És nem zavartam őket se. Hoztam ki két gold firearms módosítót, nem rossz. De valami fasza gear-nek jobban örülnék.

EMS (Edem) Ha ezt olvasod írd le nekem légyszi, hogy milyen fegyverrel tolod! Már rég meg akartam kérdezni, köszi.

Új hozzászólás Aktív témák