-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Szerintem nagyon jó patch lesz. Igazi újdonságokat hoz. 12.-ig remélem meglépem már azt a DZ50-et mert kellenének a benti blueprintek.
Supply Drop is fasza szerinem. Mondjuk nagy lesz a rush rájuk, és rugókat fog eredményezni az ott lévő csetepaté az tuti.
(#10821) orichalcos A Destiny-t nem vágom, de WoW-ban az item level annyit jelentett csak, hogy bemehetsz e egy adott helyre avagy nem. Szerintem sok vizet nem zavar, és jobban rálátsz a random társak
cuccaira ezáltal. Mert most maximum körbejárod őket, hogy kb mijük lehet.Más
Tegnap egyedül húztam két szintet DZ-be. 41->43-ra. Elég uncsi egyedül. De senki nem volt DZ-ben a barátlistámról! Néztem párszor, de senki, mindenki DZ-n kívül kóborolt.Holott vagy 100+ ismerősöm van Division-höz.
Most vagyok ugye 43DZ-ben. És érdekes mód én még mindig nem láttam cheatert, nem estem a map alá, semmi negatív élmény. Tegnap is találkoztam vagy 50 játékossal. Egy ölt meg a metróba. Hát istenem, van ilyen. A többiek nem bántottak, pedig volt, hogy négyes csoport mellé szaladtam, hogy bele tudjak lőni a bossba. És nem zavartam őket se. Hoztam ki két gold firearms módosítót, nem rossz. De valami fasza gear-nek jobban örülnék.EMS (Edem) Ha ezt olvasod írd le nekem légyszi, hogy milyen fegyverrel tolod! Már rég meg akartam kérdezni, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest