Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alibiman

aktív tag

válasz pupehap #3834 üzenetére

:D

Azt tudtam, hogy mit akarok kérdezni, és pontosan azt is kérdeztem. Viszont lényeges, hogy amíg nem tudom, milyen logikával működik a Tier pontgyűjtés + szintlépés addig nem könnyű rájönni. Minden játékban más.

Azt is tudtam, hogy 30-as szint után lehet Tierre váltani. Nem kérdeztem volna a Tierrel kapcsolatban, ha nem váltottam volna, ugye. :)

Hogy a játékról magáról mondjak valamit.

1. A Hidden And Dangerousban volt ilyen, hogy a német 500 méterről lelőtt a smeisserrel úgy, hogy feküdtem a fűben.
    2. Az éjszaka közepén, ha pl. elterelő manőverként küldök egy lázadó csapatot a tábor másik oldalára, mitől jönnek rá egyből a rossz fiúk, hogy én hol bujkálok? A kérdés költői volt.
    3. Meg idegesítőek a teleportáló ellenfelek is.
    4. Nagyon bosszant, hogy az esetek többségében nem sikerül 100%-ra csinálni a konvoj kifosztást. Ha sikerül kilőnöm a két kísérő kocsit, kilövöm a kamion gumiját, lelövöm a kocsikísérő sicariót is, nehogy gránátot dobjon a kocsi alá, akkor jó eséllyel egyszer csak hopp, befut egy Unidad kocsi, ami lehetőleg bele is rohan a kamionba, vagy belelőnek, stb. 10ből 8szor nem tudom összehozni. Baromi idegesítő.
    5. Az AI társaim, hát az katasztrófa. Ha nem kéne, akkor lőnek, amikor meg a seggemet kéne fedezni, csak állnak bambán. Ha nem figyelek rájuk, simán besétálnak a placc közepére, és akkor áll a bál, vége a settenkedésnek.

Én nem értem, hogy miért kompenzálnak a játékfejlesztők csalással. Ilyen sokba kerülne egy normális AI fejlesztése? Nagy kár, hogy ilyen sok baja van a cuccnak.

No mindegy, végigtolom a sztorit, aztán egyelőre leteszem.

Kérdés, akik már régóta játszanak, milyen AR-t preferálnak? Én egyelőre egy AUG-al tolom, de nyitott vagyok a váltásra. :) Snipernek meg BFG-t használok.

Új hozzászólás Aktív témák