Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Major Lion #374 üzenetére
Részemről hanyagolom ezt. Nagy csalódás volt a béta, pláne úgy hogy a Wildlands-et mai napig tolom.
-
ZrogNV
tag
válasz
Erre állt rá a cég, AC, Division, Ghost Recon és félek ilyen lesz a Watch Dogs Legion.
Szerintem az elképzelésük nem rossz, óriási világ telezsúfolva tartalmakkal, hogy legyen mivel eltölteni az időt a játékosnak, de ezeket a játékokat 2-3 év alatt dobják össze. Szerintem nem marad idejük igazi élettel megtölteni, a story line-ok mindegyikben használhatók, élvezhetők, de az a brutális mennyiségű side és egyéb q aminek semmi jelentősége, szerintem ezek teszik unalmassá a játékot.
Vagy kisebb világban kellene gondolkodniuk vagy több időt szánni az elkészítésre. -
Gubu0101
veterán
válasz
Mondtam én,tiszta Div. 2 folytatás,vagy mintha valami mellék ága lenne
Sok hasonlóság van a 2 játék közt,bár én nem bánom
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged