Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
giigz
veterán
Ötöst majd holnap, ma lesz egy kenóm, meg egy 200-as szeló.

-
szpal17
őstag
válasz
sz_abika
üzenetére
Mostanában már a dél amerika is lutri, mert ugye kieséses szakasz van..teljesen kiszámíthatatlanul alakulnak egy két kivételtől eltekintve.
Nekem is elvitte múltkor az ismét ingyen pörgetésből jött free money-t sajnos. 3-ból kettő nem jött ami elvileg sima volt...
Nem raktam pénzért mostanában de lehet ma valami ilyet bepróbálok. Még gondolkodom...
077 Oroszország - Uruguay
V 2.85
081 Horvátország - Észtország
H 1.18
Ath. Bilbao - Barcelona 1. félidő eredménye
V 1.62Odds: 5.45
Tét: 500 Ft
Nyeremény: 2 725 Ft -
umek7
őstag
Egy ilyen 6/7-et szerintem be is próbálok:
Oroszország - Uruguay X 3,20
Se játékra, se sok gólra nem igazán számítok. Felkészülési meccs, senki sem akar megsérülni, még tét sincs, nem lesz nagy hajtás.
Siófok - Kecskemét X 3,05
A Siófok játssza a legnagyobb bunkerfocit az NB1-ben, míg a Kecskemét elbundázta az előző meccsét, látványosan nem akartak még csak támadni sem.
Csehország - Izrael X 3,30
Ez is még csak lötyögés lesz. Ha tétje lenne akkor a Csehek így vagy úgy behúznák, de mivel nincs ezért szoros párharcot várok. Izrael már rég ikszelt, meg amúgy sem szokták őket nagyon elverni.. Ráadásul a Csehek bírják a döntetlent.
Haka - Honka X 3,10
A Haka még nem ikszelt idén, valamikor el kell kezdeni..
Kongsvinger - Notodden X 3,20
Egyik sem ikszelt még idén, na mikor ha nem most..
Hönefoss - Molde: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H) gól lesz 3,40
Nem tudom, megérzés.. A hazaiak úgyis bekkelnek majd, gólt nem lőnek uyan, de a Molde sem fog parádézni. 0:0, 0:1.
Kellene még egy hetedik meccs, csak nem tudom mi legyen az.
-
pohár
félisten
Santos v Velez Sarsfield Mérkőzés nyereményszorzók
Santos 1.571Miami @ Indiana Game 6 (Live) Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Miami Heat 1.666na hajrá Gremio, és Universidad akármi chilei csapat

és most megyek, és elalszok a Paprika TV adásán
-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Pro: Hazai közönség előtt szerintem továbbra is menni fognak (ez jellemző szinte mindenhol), és inkább adták volna le a Honvéd ellen idegenbeli meccset, az nem is lett volna feltűnő.
Kontra: Tavaly már megviccelte őket a Haladás, és idén is szoros meccset játszottak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
KisTücsök
üzenetére
Amit mondasz az a:
Eredmények közzététele:
A megtartott fogadási események után legfeljebb 48 órával, de legkésőbb a következő fogadási hét első napján déli 12 óráig állapítjuk meg az egyes események végleges kimenetelét, vagyis a hivatalos eredményt.
Kifizetés: "A 90 napos kifizetési határidő lejáratát követően a nyereményt át nem vettnek kell tekinteni."
Forrás: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
-
KisTücsök
addikt
Bocs a hülye kérdésért, de pl ha rakok az u19-es meccsekre, amik holnap lesznek, és nyerek, akkor azt legkésőbb hétfőn 12 óráig fogadják el? Addig lehet beváltani?
-
Bencus88
nagyúr
Jólvan srácok nagyon érzem szóval szerintem rányomok 2K-t.egy 1-3-as végeredményre gondolok.Úgy meglenne az overem is.
Mellé egy Magyar U19?

: -
B-L-A-C-K
titán
Ú szegény haveromnak hogy ment el most 250 ezre (5€--->828€ )!
A lényeg hogy a képen ami nincs kipipálva (ahol kérdőjel van) az is jött, viszont ami kivan pipálva az UMF Selfoss, az a 87. percig 3-1re állt, és végül 3-3 lett a vége. Csak ezen ment el neki. Szerintetek milyen sz@r már ez...Kicsit ideges lennék...
Joker9393: Még nem tudom, nem azt mondom mind hülyeség lesz az eredményeknél, de biztos vagyok benne jön egy pár nagy odds, de hogy melyik azt ne kérdezd...
-
Bencus88
nagyúr
2K-val tolok egy ilyet:
Derry City - Finn Harps
1,18
Meccs eredmény : Derry City
Sligo Rovers - Monaghan
1,20
Meccs eredmény : Sligo Rovers
Cork City - Athlone
1,20
Meccs eredmény : Cork City -
Bencus88
nagyúr
Valladolid - Recreativo Huelva
Meccs eredmény : Valladolid (Nyereményszorzók : 1,18)
Tsvetana Pironkova - Kaia Kanepi
Meccsgyőztes : Kanepi (Nyereményszorzók : 1,28)
Sofia Arvidsson - Urszula Radwanska
Meccsgyőztes : S. Arvidsson (Nyereményszorzók : 1,50)1000,00 Ft
2,27
2270,00 Ft
Egy kis apró.
-
Joker9393
csendes tag
és miket tennél meg? kis csapatokat a győzelmükre?
-
Joker9393
csendes tag
BLACK teljesen jogos mondjuk ahogy mondod...
-
Joker9393
csendes tag
Kupában nem gondoljátok úgy hogy ott szinte a papírforma fog jönni, mert ez teljesen más azért mint a bajnokság...
-
B-L-A-C-K
titán
Holnapra ajánlom figyelmetekbe az ÍRORSZÁG: FAI Kupa rendezvényeket, már a bajnokságok is viccesek hogy a hülyeségek jönnek, akkor kupában meg mi lesz...
Lehet kamiba veretni őket. Mondtam én is pihenek, de hogy most ezt megláttam egy 6/7-es kamit elengedek, rosszul érezném magam ha kihagynám...
Bár még fogalmam sincs milyen formában rakom, és pontosan melyiket, lesz egy jó pár... -
Bencus88
nagyúr
Valladoid lőhetne már egy gólt

-
Ma megint 1 meccsen ment el a mixem

Hihetetlen
-
expander
senior tag
dan csajok tuti nyernek, u19es görögök elvileg jol jatszottak, dobtak egy 3ast az eselyesebb törököknek az elsö forduloban, nemhiszem, hogy egy ciprust ne tudnanak megverni... röpihez annyira nem ertek, csak megtetszett ez az argentin dolog, neten is böven 2 feletti oddsrol mar most csak 1.7 körül van, a masik röpinek meg elvileg nagyon simanak kene lennie
-
umek7
őstag
válasz
expander
üzenetére
A dánok elvileg nyernek, persze 1,12-ért nem csodálatos, de elvileg.... az U19-hez nem értek, miért annyira tuti? Női röpihez sem, már eleve elrettent az hogy női, az Argentinok meg szerintem nagyon le vannak értékelve, atomtutinak nem mondanám, de szvsz esélyesebbek.
-
expander
senior tag
holnapi atomtuti ?
58 Dánia - Tunézia H 1,12
65 U19Görögország - U19Ciprus H 1,18
59 Bulgária - Argentína V 1,82
60 Németország - Portugália H 1,10 -
KisTücsök
addikt
Szerintetek ez milyen hétvégére?
077 Oroszország - Uruguay D 3.2
140 *(0-1) Spanyolország - Szerbia H 2.06
152 Görögország - Szlovénia H 2.22
153 Norvégia - Anglia V 2.05200 Ft -> 6000 Ft
Bevállalnátok? Egyáltalán barátságos meccsre szoktatok fogadni?
Egyébként köszi, umek7!
-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
engem az idegesit, hogy egesz szepeket fogtam mellette, es ugy gondoltam, hogy hazai palyan a playoffban azert csak nyernek, raadasul felidöben több ponttal is vezettek, majd a vegen kikapnak 10el... azert tettem bele a mixbe, mert ugy gondoltam eleg sima lesz, dob egy kicsit a szorzon az az 1.25 is azert. ha siman kikapnak, kapjanak ki, nem ment a jatek vagy akarmi, de alapbol jobb csapat, vegig vezetnek a meccsen, az utolso negyedbe meg ugy jatszanak mint en altalanos iskolaban, es leadnak egy megnyert meccset... engem ez idegesit
sz_abika: mondhattad volna hamarabb

-
B-L-A-C-K
titán
Igen, mindig ezt hozom fel, akkoriban volt ez az időszakom, kicsit idegileg padlón voltam, még felidézni is rossz...

(#49844) expander: De neked gondolom nem 1 ponton fog elmenni, és ráadásul nem 200 ezer várható csak azon...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
expander
üzenetére
Imádom a kosarat, és pont a Real Madrid szeretetet meg velem...

-
giigz
veterán
10 számos kenóm volt, lett 3 találat... Majd máskor

-
expander
senior tag
a real madrid sem tud nyerni hazai palyan... es ez a fos viszi el mar megint :S
-
sz_abika
addikt
Nyomoronc Cantu elvitte a mai freerollos 2,5$-omat.
De Low-Hi visszahozta
-
janos1988
addikt
válasz
sniper elite
üzenetére
Én sem értem miért bolondulnak meg az emberek majdnem 4 milliárdtól, hogy ennyi szelvényt képesek feladni. Mintha 300-400 millió már nem is lenne elegendő nekik. De amúgy látjuk, hiába nő többszörösére a megjátszott szelvények száma még így sincs öt találatos. De viszont a négyesek helyében sem lennék szívesen, mikor nézik/hallják 15, igeeeeen, 29, igeen, 34 anyus gyereeeeee, 78 ez aaaaaaaaaaaz és az 5. szám az 1-es. KURVA ANYÁD, MIÉRT NEM A 2-ES, CSALÁS!!!

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sniper elite
üzenetére
Na ez az ami értelmetlen hülyeség szerintem, az oké hogy egy héten 1 lottót feladsz hogy hátha, de 50 szelvénnyel is szinte ugyan olyan esélytelen vagy mint 1-el. Persze ha logikusan nézzük akkor igen tudom 50x annyi az esélyed, de itt arra akarok kilyukadni hogy így is-úgyis kib@szott nagy mák kell hozzá hogy bejöjjön...Inkább raktál volna kenót vagy puttót helyette...
(#49828) jpm: "na a hétre ennyi elég is"
Persze, tudod ki hiszi el, hiszen Forma1 is lesz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Daniel Alves
őstag
Az esti Valladolid meccsre valakinek tippje?
over 2,5? Még van apróban 1792ft mert csengetem ki a pénzt a számlámról! -
giigz
veterán
válasz
sniper elite
üzenetére
Azért az a 40 mező sem gyenge 9.000 Ft-ért.
Majd számolj be az eredményről.

-
janos1988
addikt
-
sz_abika
addikt
esti barca keret teljes?
-
jpm
senior tag
válasz
sniper elite
üzenetére
Egyszer hopp most meg kopp...
benne volt, na a hétre ennyi elég is legalább +ban maradtam
(ilyenkor nem szabad tovább játszani.) -
jpm
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Minden meccs lutri. Félideig minden csapat kibírhatja egy x-szel. (ha ez bejön féldő X bilbaora megy 10-20k)
Annak a szelvénynek eszmei értéke van! (az életbe nem lesz ilyen szorzó még lehetőségnek se adva a tippmixen sztem, nem hogy még be is jöjjön) Ha fizetnének se adnám el!
-
jpm
senior tag
válasz
sniper elite
üzenetére
ja, ha meg bukom akkor meg felelőtlen..

-
KisTücsök
addikt
Hali!
Ha az események előtt egy szám van, jelen esetben a 3-as (az U19-es meccseknél), akkor az azt jelenti, hogy ha egyet meg akarok rakni, akkor még legalább kettőt meg kell rakjak mellé?
-
umek7
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
H-ra raktam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Daniel Alves
őstag
Mariehamn persze hogy az utolsó percemben viszi el a dönimet

ejj bammeg most nézem 3 szelón is rajta volt mint kami 4/3 5/4-be is
habár a Mypa döni jött
-
B-L-A-C-K
titán
Én se ilyen 1.2-1.6 -ért játszok, ha valaminek 5x-ös az oddsa és úgy gondolom sima megrakom, de ezek a döntetlenek szerintem elég lutrik, de természetesen jöhet, úgy mint a múltkori. Amit viszont megraktál és nagyon bántam hogy f@sz fejemre nem raktam az az az Alonso 60x oddsért volt, 2-3 ezret rászánhattam volna már poénból is...

-
sniper elite
senior tag
Na erre kivi vagyok 20k az már valami nem szarozol bátor vagy

Más: Szoktatok lottózni? Tudom nem éppen sportfogadás szekcióba tartozik de azért ez is szerencsejáték. Egyik nap találtam egy régi tárcámban pénzt amit úgy gondoltam 5-ös lottón megteszem. 40 mező jött ki belőle szóval remélem jön majd valami

-
-
jpm
senior tag
Grúz-Török félidő X-re 20k ma lesz

-
bmath
csendes tag
válasz
PRO_KoRa
üzenetére
Valahogy az északi országok foci mérkőzései nem szoktak nekem bejönni. Eléggé kiszámíthatatlannak tartom. Bár ugye tudjuk, a foci kerek ... bármi lehet

De mivel ló nincs, jó a szamár, északit is kellett tennem mára :
van egy Jyvaskyla - Jaro H és egy Elfsborg - Hacken H meccsemHátha

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
na egy HJK gól asszem mindkettőnknek jól jönne

-
Daniel Alves
őstag
VPS fákk

-
pohár
félisten
na itt se lesz már 2 gól

-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
jó kérdés, semerre nem találtam a meccset

de mindegy, a HJK remélem nem hagy cserben ma sem
-
pohár
félisten
1-0-nál raknám az overt a Turku meccsre, kedves sportingbet baszta kitenni élőbe

-
kukinyo
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Én is azt vártam
De már elmúlt.
-
pohár
félisten
VPS v Helsinki 1,5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.50Miami @ Indiana Game 6 (Live) Pontkülönbözet - Hendikep
Miami Heat(-3) 1.909ilyen szorzón kihagyhatatlan az over 1,5... két gól csak esik

Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)