Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Xantor
tag
Az mennyire probléma ha bátyám és én is regisztrálva vagyunk a Sportingbetre? IP cím miatt nem lehet gond? Mennyire fontos, hogy saját telefonszámot adjon meg az ember?
-
Bencus88
nagyúr
Köszönöm itt egy kép róla

-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!
És:
GÓL Celta Vigo 3 - 1 Xerez -
Bencus88
nagyúr
Na srácok amit akartam beteljesedett

Betclic ingynes 500 dolláros póker 924 induló 3-ik helyezés.
nyertem 42,5 dollárt.Megizzadtam érte
ez mehet a sportfogadásra
-
joker93
csendes tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
sztem az x az teljesen benne van

-
umek7
őstag
Lahti - Mypa jó nagy X-nek tűnik. Meg az Elfsborg is sántít.
-
joker93
csendes tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
hát elég kiegyenlítettnek tűnik a mérkőzés... kituggya?? potyagól jöhet.
-
Daniel Alves
őstag
Basel behúzza a mérkőzést?
-
umek7
őstag
Na ennyit a csúcsgázsiról

-
Celta Vigo 1 - 1 Xerez Vigo piros lap

Remélem azért 10 emberrel is lehozzák, az egyenlítő gól is piros lap után jött. -
atila4
senior tag
Na nekem mára csak egy skandinávom volt, de megint nem jött

-
joker93
csendes tag
celta vigo

-
umek7
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
200$ ment a -1 AH-ra.
Élőben X2-re félidőben 1,87 volt a szorzó, erre 215$, ergo ha X2 marad akkor ~190$ jön, és akkor csak 10$-t buktam összesen. Ha 1-el nyer a hazai akkor -10$, ha pedig kettővel akkor +15$.
A -30$ maxot nem tudom honnan szedtem, sok ablak van nyitva.
-
kukinyo
addikt
A Sportingbet-en 250ft a minimum tét?
Mert engem nem enged az alatt fogadni.
-
joker93
csendes tag
Holland u21-re mit tippeltek?Lehozzák?
-
joker93
csendes tag
Kíváncsi leszek meg lesz-e az a kettő gól a Strömsgodset-nek

-
Joker9393
csendes tag
Köszönöm szépen umek7

-
KisTücsök
addikt
Értem. Köszönöm szépen a válaszokat.
Én is zsebpénz szerűségnek szánnám. Bár ezeket a több tízezres nyereményeket nem értem. Megérzés? vagy csak sok biztosabb meccs? Esetleg vak szerencse?
Én 200 Ft-okkal szoktam (egyszer-kétszer volt ennél nagyobb tétel, de akkor sem haladta meg az 1500 Ft-ot), eddig egyszer bejött, de kb csak 4-5x gondoltam át normálisan. Például hétvégén ez ment el, bár ez pont nem a normális gondolkozást bizonyítja (a lyon-t megrakni egy tök jelentéktelen meccsen... meg is érdemeltem, h elment). És úgy vagyok vele, hogy aránylag biztosabb meccseket, de abból nyilván többet, hogy ne csak 1-2k legyen a nyeremény, aztán ezekből meg egy-kettő mindig elmegy. Az egyetlen nyereményem eddig egy három meccses szeló volt, 1k-t nyertem. De pl a hétvégén a Juve is megszívatott, egy szeló azon ment el. Úgy -4k-nál lehetek, nemrég kezdtem, és csak hetente rakok kb.
De ilyen több tíz ezres nyeremények... Hát

-
Joker9393
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Az hogy hendi az mit jelent? Hogy hendiből nyer?
-
Daniel Alves
őstag
Aki tudja nézze a mérkőzést!Nagyon JÓ!
Utolsó forduló
Ludogorets 1 - 0 CSKA Sofia 22.perc1. CSKA Sofia 29 22 3 4 60:18 69
2. Ludogorets 29 21 4 4 72:16 67 -
umek7
őstag
Hajrá Stabaek, Mjallby. Az utóbbi vezet is.
-
válasz
KisTücsök
üzenetére
Csak érdeklődésből kérdezném, hogy ti miért fogadtok?
Nem dohányzom, nem iszom csak ritkán, így valahova tenni kell a pénzt
De amúgy hobby, és zsebpénznek nem olyan rossz. Nem 1x nyertem már 500-1000 forintokból 30-35K-kat sem.Gondolom nem ebből éltek meg. Csak a hobbi miatt?
Hogy legyen miért figyelemmel követni a meccseket, és izgulni?
Természetesen nem ebből élünk, de azért van aki ebből. Volt annó erről film valamelyik csatin (discovery vagy natgeo) ahol a csávókám egész nap csak a tv-t bámulta és a fogadásokat tette. Kb. olyan szinten csinálta mint aki tőzsdézik.Illetve hosszú távon nyereségesek vagytok? És a nyert pénzt mindig befektetitek vagy elköltitek valamire?
Hát ha nagyon pluszban nem is, de mínuszban biztosan nem vagyok.
A pénznek mindig van helye, ezt már megtanultam, sokszor segített már ki egy nyertes szelvény
Néha forgatok vissza is a nyereségből, néha megvan a helye. -
Daniel Alves
őstag
Az SB bónuszoldala csak nekem nem jön be?

Ja és kapja be az SB hogy nem lehet élőben fogadni erre a mérkőzésre

Ludogorets-CSKA Sofia -
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
Csak érdeklődésből kérdezném, hogy ti miért fogadtok? Gondolom nem ebből éltek meg. Csak a hobbi miatt? Hogy legyen miért figyelemmel követni a meccseket, és izgulni? Illetve hosszú távon nyereségesek vagytok? És a nyert pénzt mindig befektetitek vagy elköltitek valamire?
Persze csak ha nem vagyok tolakodó...
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Sarajevo 2 - 2 Borac Banja Luka 3,75-ért elég sima X volt

-
Joker9393
csendes tag
500.000 ft-ból is szépen meglehetne élni havonta

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Dehogy kurvákba, nem kell hozzá sok ész csak tőke, 3-4 normális üzlethelyiség vennék, amit kiadnék bérbe, kb 2 misit hozna havonta...
Abból meg csak el lennék...

Azért így belegondolva 2 millió mi jól hangzik havonta, de ha abba belegondolunk hogy Dzsuzsák naponta keres annyit kicsit felfoghatatlan, a nagyobb focistákról meg nem is beszélve, pl Drogbának most heti 92 milliót ajánlottak az napi ~13 millió...

-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem hetem le is tudva, 1 lottó, plusz egy 7 napos kenó...

-
Csucsu88
tag
Küldtem én is egy poént:
167 Ludogorec Razgrad - CSZKA Szófia V 2,70
196 CD Guadalajara - Barcelona B V 2,70
199 Murcia - Huesca D 3,10
205 Basel - Young Boys H 1,50
207 Sion - Luzern V 2,54
208 Thun - FC Zürich D 3,10
Odds: 266,9166
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 53380 Ft -
wmarci
senior tag
sziasztok!
Bereggeltem Betclic-re, felnyomtam 11K-t, hogy tudom igénybe venni a bónuszt? Kell valami promókód? vagy csak simán fogadjak azt cső.
Ja a másik, hogy milyen odds-on kell rakni a mecset(ket)?Lehet, hogy már elhangzott ez a kérdés sorozat, most nincs gépem, és telórol vagyok, és nagyon körülményes visszakeresni.
Köszi szépen!
-
jpm
senior tag
mai poén szelvény:
Valerenga - Rosenborg 2.59 3.05 2.30 D
Aarhus GF - Midtjylland 2.70 3.10 2.20 H
Egyiptom - Hollandia 3.40 3.20 1.85 V
NY Rangers - New Jersey 2.12 3.50 2.56 H1k-ra 32,3k
-
umek7
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek, remélem sikerrel járok, sok szerencsét mindenkinek

BLACK:
Utána már nekem is leesett hogy kellett volna (mindig elfelejtem), de nem volt kedvem töröltetni, ha bejön akkor az az 1-2 hét várás legyen a legnagyobb gondom.

-
Csucsu88
tag
A tegnapi jött. Hátha ez is jön:
174 Strömsgodset - Odd Grenland H 1,55
194 Alcorcon - Sabadell H 1,30
195 Alcoyano - Hercules V 1,62
198 Celta Vigo - Xerez H 1,20
200 Gimnastic - Deportivo H 1,30
Odds: 5,092
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 5090 Ft -
Joker9393
csendes tag
umek7
Majd este írd már le mennyi jött be ezekből
Remélem mind bejön és nyersz egy "kis" összeget 
-
umek7
őstag
Na változtattam a 2 kamikaze szelvényen, ezek lesznek:
Isner - Malisse V 2,90
Mjöndalen - Baerum H 1,50
Brann Bergen - Fredrikstad H 1,55
Aarhus GF - Midtjylland V 2,30
Köge - OB Odense V 1,85
Helsingborg - Djurgarden H 1,72
Syrianska - Mjällby V 2,43
Rapid Bukarest (H) vagy Dinamo Bukarest (V) nyeri a Kupát h 1,76
Egyiptom - Hollandia V 1,75
Alcoyano - Hercules V 1,70Tét: 600 ft
Várható: 376.710 ftViking Stavanger - Stabaek V 8,05
Valerenga - Rosenborg X 3,05
Aarhus GF - Midtjylland V 2,30
Lyngby - Bröndby X 3,10
Syrianska - Mjällby V 2,43
Rapid Bukarest - Dinamo Bukarest X 3,00
Murcia - Huesca X 3,106/7 200-as alaptét, jó sokat hozna
-
Buldozer99
senior tag
150 Philadelphia - Boston 6.m. V 1,96
188 Gefle - Örebro V 2,85
178 Aarhus GF - Midtjylland V 2,30
176 *(0-1) Viking Stavanger - Stabaek V 3,00Eredő odds: 38,54340
Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 15415 Ft -
Bencus88
nagyúr
válasz
sz_abika
üzenetére
én is örültem volna ha bohóckodhatok még egy keveset
na majd este az ingyenes póker tornákon
tegnap is 2500-ból top 50-be benne voltam, elég jól megy.meg tudok regisztrálni az 500 dolcsisra is.Ott rendszeresen nyerek 130Ft-ot
Előrébb kéne lépnem remélem ma szerencsésebb leszek. -
umek7
őstag
Ma a Vikingen meglepetés lesz, X2, 2 gyanús.
-
sz_abika
addikt
Kedves Szabolcs!
5 ingyenes forgatás várja a Thunderfist nyerőgépen a Betclic Kaszinó oldalán! Harcoljon a szamurájokkal, és csapjon le a nyerőgép 607 500 eurós főnyereményére!
-
janos1988
addikt
-
giigz
veterán
Akkor egy ilyen... 200-assal 80k jöhet.

148 Gravelines - Cholet 1.m. V 3,95
164 Montana - Csernomorec Burgasz H 4,35
177 Valerenga - Rosenborg H 2,59
205 Basel - Young Boys V 4,60
140 N. Davydenko - D. Istomin V 1,94Eredő odds: 397,14187
-
mario1012
tag
Az ingyenpörgetés az ugye a sb-ről van szó?
Illetve melyik játék vagy nyerőgéppel lehet ezt kihasználni, és mikor szokott lenni? -
giigz
veterán
Tegnap este nem néztem már rá a fórumra, de látom zajlott az élet.

Először a saját írásomra reagálnék, erre, ugyanis szépen felvázoltam, hogy mi is fog történni, holland vezetés után Bayern győzelem vagy döntetlen.
Persze lehet akár csak szimpla szerencse is, de azért jó volt látni.
Azt már nem volt jó látni, hogy a bet365 elvette a bónuszomat a kiutalás után, ezért nem tudtam rá fogadni...A kmagor féle "vitára" reagálva, ez nem is vita, hanem kmagor egy értelmetlen megnyilvánulása volt. Ha jól tudom nem fogad régen, és elég könnyen el is bukott 50e Ft-ot, ráadásul olyan szelókat akart rakni pl. 30-as tétekkel, ahol ugyanazt a meccset másik szelón is megjátszva pár ezres hasznot akart, ilyen 1,04 is volt benne ha jól emlékszem, de abszolút nem vagyok benne biztos. Megkérdezte, hogy ezeknél a fogadóirodáknál meg kell-e lenni 18 évesnek... Ebből következtetve ő még nem 18 éves, de igazából ez engem nem is érdekel, mert szüleivel is tud játszani. Az már egy kicsit furcsa volt, hogy egy totálisan kioktató és lenéző hozzászólást írt, amiben azokat minősíti, akik 3 éve használják ezt a fórumot, és szerintem itt igen jó tippek szoktak napvilágot látni, meg egymást segíteni szoktuk.
A fogadására reagálva: Tényleg nem tudom mióta játszik, de azért 1-2 hónap alatt "erőből" ilyen nyereményt mutat fel, az szerintem egy kicsit hihetetlen, vagy csak én voltam béna, mert én az 1-2 évemben nem termeltem túl sok hasznot, bár nem is vettem annyira komolyan. Szerencsére már több is, mint 1 éve minden egyes hónapot haszonnal zártam, és nem érzem azt, hogy ez csak szerencse lenne, inkább a 3 éves tapasztalat.
Az, hogy elvileg nyert egy 2.000 Ft-os kiindulási összegből 150k-t, az nagyon szép, de ha én lennék ilyen helyzetben, akkor menet közben a fogadásokat megosztottam volna a többiekkel, ha látom, hogy ennyire ráéreztem, és megy a gépezet. Legalább mi is tudtunk volna nyerni a tippekkel. Én pl. ha van egy jó megérzés, meg a szelvények, amiket jónak gondolom, beírom ide még a meccs előtt, hátha valakinek segítség lesz.
Ráadásul ír egy olyan hozzászólást, amin teljesen ledöbbentem, hogy még nekünk kell majd magunkon változtatni, meg azt csinálni amit ő mond, és ha egy héten belül vagy mikor látja a fejlődést, akkor megosztja, hogy milyen módon érte el ezeket a nyereményeket... Na hát...
Szóval... Ha tényleg nyertél, akkor légyszíves mutass belőle pár szelvényt, és gondolom azóta megint sokat csináltál, tehát a tippjeidet, ha velünk akarsz tartani, akkor légyszíves oszd meg, mint itt mindenki. Persze ha ez csak egy kamu, akkor nincs is miről beszélni, de szerintem én nem az vagyok, aki megkérdőjelezi bárki szelvényét, akiről el lehet hinni. Tehát nem emlékszem olyanra, hogy B-L-A-C-K-től, pohártól, vagy umektől szelvényeket kértem volna, hogy bizonyítsák magukat...
-
Joker9393
csendes tag
Na csak megjátszottam a 6/3-as kombit amit este leírtam lesz ami lesz alapon

Majd este leírom mi lett a vége
-
pohár
félisten
válasz
Daniel Alves
üzenetére
hol írta hogy 1,5 felett kell fogadnod? az csak a példa volt

de ott írja, hogy max 3000ft-ig kapsz bónuszt (ergo ha 30000ft a nyereményed), majd ma vagy holnap megjelenik az egyenlegeden, 5x 1,5-ön kell majd megforgatni, de az semmi...kártyára utalni nem is tudsz, sose lehetett

ma ingyenpöri van, juhúúú
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)