Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPad topik
- Gamepad
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Viszonylag régóta használom a Tidal-t is Spotify mellett, eddig egy Fiio Q1Mark II DAC és Fiio eh3nc blutooth fülessel hallgattam (+ van egy sztereó Marantz NR1200 erősítőm Monitor Audio Bronze 2 hangfalakkal) és minimális különbséget éreztem a Spotify Premium és a Tidal Hifi/MQA anyagok minőségében.
Nemrégiben frissítettem egy Ifi ZEN DAC + Ifi ZEN CAN párosra, a füles pedig Beyerdynamic Amiron Home lett. Ettől klasszisokkal jobban szól már a Spotify kínálata is, viszont lehet én vagyok süket
, de azt vártam, hogy a jobb szett majd jobban kiemeli a Spotify és a Tidal Hifi közti minőségbeli különbséget. A zenei stílusok tekintetében nem vagyok válogatós, komolyzene, blues, pop és hardcore metal is megy.
Tudom ez a minőség kérdés nagyon szubjektív és itt vergődök, hogy megtartsam-e a Tidal-t, mert a playlistek, zene felfedezés és egyebek tekintetében még mindig a Spotify a komfortosabb. Jelenleg a playlisteket mindig átszinkronizálom Tidalba.Nektek volt ilyen dilemma a két szolgáltatás között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Crimson Desert
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azt vártam, hogy a jobb szett majd jobban kiemeli a Spotify és a Tidal Hifi közti minőségbeli különbséget. A zenei stílusok tekintetében nem vagyok válogatós, komolyzene, blues, pop és hardcore metal is megy.
Tudom ez a minőség kérdés nagyon szubjektív és itt vergődök, hogy megtartsam-e a Tidal-t, mert a playlistek, zene felfedezés és egyebek tekintetében még mindig a Spotify a komfortosabb. Jelenleg a playlisteket mindig átszinkronizálom Tidalba.