Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
Akkor az utolso linken végig menve, az adatokat megadva ( email, telefonszám a fizetés adatai a bank adatai, összeg stb) el lehet inditani a refund kérelmet. Azt nem értem ha megtaláltad, akkor miért nem vitted véghez. vagy ha ezt tudtad akkor mihez is kértél segítséget? mintha azt írtad volna hogy nem tudod hol kell elindítani. hát itt...
vagy akkor mégsem kell visszatérítés? én már nem értem

mindegy, nem az én dolgom .én nem akarom lemondani mert 4 honap hifi csomagért 400 forintot kértek most csak

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest