Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
Sziasztok!
Szakértőbbek ajánlását szeretném kérni: Hanfalrendszert keresek, zenére, játékra és filmre. (Ebben a fontossági sorrendben. Úgy 60% - 20% - 20%). Elsősorban 5.1-re gondoltam, de ha jobb a hatás 7.1-el, akkor azt is ajánlhattok. A hangminőség lenne a legfontosabb, másodlagos a hangerő, szobám méretével úgyis bármi megbirkózik
. Gondoltam az 5000-es genius-okra, de talán az "ágyúval verébre" lenne ~30 négyzetméterre.
Kábelnélküliség is érdekel, ha nem ront a minőségen.
Limit: 35k.
-
t-bali3
senior tag
Hi!
20e Ft alatti rendszert keresnék, amihez adnak vezeték nélküli távirányítót.
Ha minden igaz én ezt: Genius SW-HF5.1 3000 találtam.Tudtok esetleg másikat javasolni?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, nemsokára szeretnék beruházni egy 5.1-es rendszerre az lcd tvhez, ezeket néztem ki árban, ki melyiket ajánlja és miért?
Amihez csatlakoznám: lcd tv (amin van optikai kimenet)és a tvre lenne kötve egy hdmi-s noti (hang is a tvre menne).
A következőket néztem ki:
Logitech Z-5500 Digital
Logitech G51
Logitech Z-5450 Digital
LG Electronics HT-503TH
LG Electronics HT-762PZAz utolsó kettő ugyebár dvd-s 5.1 (hdmi csatlakozós típus), ezeknél az lenne a kérdésem,hogy meg lehet-e oldani az ilyen dvd rendszereknél, hogy akkor is szóljon az 5.1, ha mondjuk csak simán a tv-t nézem,vagy gépről nézek filmet?A tv optikai kimenetét rá tudom-e kötni és tud-e szólni akkor amikor nem játszik le dvdt?
A másik, hogy a logitech hangszóróit lehet falra szerelni?
A szoba ahova menne kb 50nm, a tv-t az ágyról nézem, köztük a távolság kb 4méter.
Előre is köszi.
-
sede7
tag
Sziasztok!
Beépített erősítős 5.1-es hangszóró szettet szeretnék. A TV egy UPC-s set top box-szal és egy egy DVD-lejátszóval van összekötve, néha számítógépről hajtanám meg. Szóval olyan rendszer kellene, ahol a hang forrását tudom váltani - vagy akár automatikusan megy végbe. Remélem, nem mondtam túl blőd dolgokat!Köszi!
-
necropolis
csendes tag
Heló!
2 hónapja keresem az infót a genius h 6000 ről, eldöntöttem azt veszek, és sehol nem találok olcsóbbat 31000-nél.
Ti itt nettó árakról beszéltek (25000)? Vagy mi?
Budapestről írok, és gondolom itt is a legolcsóbb. De az árgép is csak 31000-ezreset dob ki legolcsóbbnak.
Valaki esetleg segíteni tud?
Köszi, előre is, tisztelettel. -
RedWing
aktív tag
válasz
feeder1987 #839 üzenetére
Én a G51-et ajánlanám. Nem feltétlenül szól jobban a fadobozos, mint a műanyag (tapasztalatból mondom) !
A G51-et volt szerencsém hallani, illetve mellé egy fadobozos Genius-t is, (talán 5000-t?!), de szerintem a Logi messze jobban szól. Persze, ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Genius nem jó, de ha én választhatnék, a Logi-t venném.
-
Stirbi
addikt
válasz
pengegyerek #836 üzenetére
hát az egyáltalán nemjo, nemlehetséges,h a transzformátoral van vmi probléma?
-
feeder1987
csendes tag
valaki tud kirakni pár linket olyan boltokról melyeknek egész korrekt az ára és megtalálható a 6000es genius
-
feeder1987
csendes tag
engem is csábít a fa dobozos genius, viszont ami a g51felé csábít az a mátrix mód.így nem tom melyiket válasszam
-
South Velen
addikt
válasz
feeder1987 #837 üzenetére
A g51 155W-os, és műanyag dobozos hangszórói vannak, ezzel szemben a Genius faborítású, és 200W-os.
Szerintem játékra a Logitech G51 a jobb, minden másra a Genius. -
feeder1987
csendes tag
sziasztok!
vennék egy új 5.1 rendszert, választásom a logitech g51 és a genius 6000 -re korlátzódik.
KI melyiket ajánlaná ?
Melyik a jobb?miért?
előre is köszi -
Stirbi
addikt
válasz
pengegyerek #834 üzenetére
a magas hangsugárzok bugnak?
-
pengegyerek
aktív tag
Na mostmár jó hangszóró jól szól meg műxik az 5.1- en is de a búgás még mindig megmaradt és nem tom mi okozhtja vagy, hogy kell megszüntetni?
-
Kobe
veterán
elfelejtettem emgemlíteni, hogy elegendő lenne ha volna rajta optikai bemenet, és ne kerüljön túl sokba.
-
Kobe
veterán
üdv
szeretnék egy HD lejátszót venni, de azon nincs analóg 5.1 csatlakozás. Régi 5.1esem - genius - sajnos csak az van, így gondoltam rá h lecserélem ha olcsón lehet kapni olyan rendszert ami jó, és újabb csatolók vannak hozzá
tudtok ajánlani valami nagyon költséghatékony megoldást, olcsó de jóó hangfalat házimozit ilyesmit ?
-
pengegyerek
aktív tag
szerintem akkor üres jelet kapnak mert 3×2 csatlakozója van meg az auxos és én csak az auxot kötöttem be
köszi a segítséget de még annyit, hogy mennyiért lehet beszerezni ilyen csatlakozókat mert amit kaptam a hangszórókkal azok nem mennek bele a jack dugókba -
South Velen
addikt
válasz
pengegyerek #829 üzenetére
1. vagy azért mert gagyik vagy azért mert üres jelet kapnak
2. ezt írogattam az előbb -
pengegyerek
aktív tag
De miért búgnak a hangszórók és miért nem szól mindegyik ha beállítottam?
-
South Velen
addikt
válasz
pengegyerek #827 üzenetére
Hát akkor nagy valószínűséggel itt lesz a probléma.
A Vista nálam sem hozta az 5.1-et, a D3D-t kivették belőle, állítólag van megoldás, de én megpróbáltam mindent, nem sikerült.
Esetleg tedd fel a Vista topikban is a kérdést. -
pengegyerek
aktív tag
válasz
South Velen #826 üzenetére
Vista 32 bites
-
South Velen
addikt
válasz
pengegyerek #825 üzenetére
Xp vagy Vista van fenn?
-
pengegyerek
aktív tag
Heló lenne egy kérdésem.
Most kaptam egy 5.1- es hangfalszettet Yamada H8330 és hiába állítom be az 5.1- es hangzást mind a mélynyomón mind a gépen nem szól csak két hangfal és amikor bedugtam már a legelején azóta búg az összes hangfal ez miért van?
Most szedtem le egy új drivert hiába egyébként 5.1- es hangkártyám van tehát támogatja is előre is köszi a segítséget -
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy még kicsit új a hangfal , de kíváncsi lennék, hogy van e róla valakinek már tapasztalata?
tipus: Genius 5.1 SW- HF5.1 6000 Dark Wood -
szebike001
csendes tag
válasz
szamovar #822 üzenetére
Wireless audio állomás
- kábelnélküli vevő (TX-kártya) rear hangszóróhoz
- kompatibilis: HT-Z210T, HT-Z310T, HT-Z410T, HT-Z510T, HT-TZ512T és HT-TZ515T rendszerekkel
- méret (SZ x M x H): 14,2 x 32 x 22,8 cm
- tömeg: 1,3 kgvagy
http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200803/20080312192924250_HT-Z310-XEO-HUN-0303.pdf
de gondolom iylet kaptál hozzá, ebbe bennevan, hogy van e előkészítés, de ha nem akkor a 23. oldalon találsz róla pontosabb leirást.Remélem tudtam segíteni
-
szamovar
tag
Sziasztok! Van egy Samsung HT-TZ315R házimozim és szeretném ha vezetéknélküli lenne. Csak a hátsó hangfalaknál megolható a dolog? Azt olvastam hogy Samsung SWA-4000 kéne, de netes leírásokban nem írják, hogy az én tipusomhoz is jó ....
Szóval segítség!
-
szebike001
csendes tag
A három hangfal közül a Geniusnak van a legjobb ár/érték aránya, a G500at ajánlom, mert az szépen szól, a Z5400 pedig, hallottam és láttam is már hibáit,de szerintem azis szépen szólhat, nemtudom hogy megérie, bár nekem most logi Z-2300 szól.
Szerintem ha az ár is fontos, akkor vedd meg a geniust, nem fogsz csalódni. -
Henker2
addikt
Segitsetek!
Lenne a teritéken három 5.1-es cucc! Ti melyiket vennétek? Egy SB Audigy2 ZS hangkari mellé? Egy 16nm-es szobába?
Genius 5.1 SW- HF5.1 6000 Dark Wood 25.000-
Creative Gigaworks ProGamer G500 48-.000-
Logitech Z-5400 46.000-
-
szebike001
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ti miylen hangfalrendszert ajánlotok, ami vezeték nélküli? Az se baj ha csak a 2 hátsó hangszóró wireless, de mindenképpen iylen kéne a vezetékek elkerülése céljából. Néztem Creative G550W-t és a régi logitech 5450W is nemtudom hogy melyik lenne jobb bár azt olvastam/láttam pár helyen hogy a loginak vannak hibái, tapasztalatok, ajánlatok, más rendszerek jöhetnek.Előre is köszi!
-
Geresics
addikt
Robi!
Ha ebben az árkategóriában gondolkozol, akkor jó lehet neked is a Creative T6100-asa, de ezt élőben még nem láttam, nem tudom hogy milyen, viszont a márkanév számomra jó garancia. Vannaki Genius szettek is ilyen árban, nekem egy öreg Geniusom van jelenleg, és jól szól, csak kontakthibás a potméter. A szomszégom Logitech X-530-asát viszont nagyon tudom ajánlani, mert egészen elképesztő hangzása van, és a mély (ami fadoozos) olyan rajta, hogy minimumon hajtja, de az anyja le szokott jönni szólni, hogy csináljon már valamit, mert megint csak a huppogást hallja! Ajánlom filmnézésre és játékra egyaránt!
(Itt az ára www.argep.hu-n, ami tájékozódásnak jó kiindulópont lehet!) -
Bergkamp
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Elte 5.1-es hangfal szettet (8905CS), de van egy nagy gondom vele.
A hangfalakat az erősítőjébe RCA-val kell simán beledugni és ezen kívül már csak egy 9 pontos din dugasz van rajta. Én a számítógépre szeretném kötni. Létezik rá megoldás ami a kártyámon lévő jackekből áttudja vinni a jelet az erősítőbe?
Remélem tud valaki segíteni. -
m1sk4r
aktív tag
Sziasztok!
Öcsémnek akarok venni karácsonyra egy 5.1-es hangfalszettet, 10-15k környékén milyet érdemes venni? Jelenleg egy 2x1,5W-os hangfalpárja van, tehát elég nagy előrelépés lenne.
Üdv.: Robi. -
Geresics
addikt
Sziasztok!
A jelenlegi 5.1-em úgy néz ki elf*sintotta magát, ezért gondoltam nézek vmi újat, mert a javítás min. 1/3-a lenne az újnak. Legalábbis a Creative T6100 13eFt-tól kezdődik árgép szerint.
Azért esett erre a választásom, mert X-Fi hangkártyám van, és ez az egyetlen olyan 5.1 a Creative honlapján, amihez írják ezt a kártyát, ráadásul árban is pont ott van (15eFt körül), amit én elképzeltem.
Kérdéseim a következők lennének:
- kinek milyen negatív/pozitív tapasztalata van ezzel a cuccal?
- miért ajánlod/ellenzed ezt a hangfalszettet?
- milyen hosszúak a kábelek?Előre is köszi mindenkinek!
-
fradi81
veterán
válasz
szebike001 #812 üzenetére
Szia!
Hát Ittt találsz minőségi hangfalakat, szetteket olyan árban -
szebike001
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni házimozi rendszert a szobámba, 7*6m, de nemtudom eldönteni hogy miylen legyen, jólenne ha hozzá tudnám kötni pc-hez ps3hoz és tvhez is, viszont nem szeretnék sokat költeni rá, max 500ropi.Főleg minőségi, de mégis jó ár/érték arányú hangfalak érdekelnének.
Előre is köszi a választ! -
fradi81
veterán
válasz
tejeskifly #810 üzenetére
Szia
Nekem is most kell egy 5.1. Sokat nem akarok rá költeni csak most gyorsan kéne valami így az x-540-re esett a választás, a hangszórókat falra is lehet rakni a centert a TFT monitorraDe a genius sztem jobban szólhat kicsit. Ha hosszú távra kell sztem vedd a genius 5005-t.
-
tejeskifly
aktív tag
sziasztok
most kezdtem gondolkodni azon hogy beszerzek egy hangfalszettet. De nem tudok dönteni hogy 5.1 vagy 2.1 legyen . 21e ft-m lenne rá egy forinttal sem több genius sw-hf 5.1 5005-t néztem vagy GENIUS SW-HF 5.1 4000 Home Theater vagy logitech x540? -
AXisBOLD
addikt
sziasztok
játékra kellene nekem füles, hogy 5.1-ben tudjak jáccódni, hangfalak sajnos nem játszanak hely hiány ill. csend igény miatt. cod4, medal of... airborne, hl2+ep1-2, crysis,...
Alaplapi hangra lenne rádugva ami giga ga-ma770-ds3(Realtek HD Audio/ALC888)ha valakinek tapasztalata van az 5.1-es fülesekkel vagy tud valami megbízható, használható darabot az írja meg.
köszi
-
ricsy888
senior tag
válasz
ricsy888 #804 üzenetére
Esetleg YAMADA H-8550?
Vélemények, tapasztalatok evvel kapcsolatban? -
ricsy888
senior tag
Sziasztok!
Milyen hangfalszettet ajánlotok 15e ft-ig? Zene és filmnézésre kellene.
Nem igazán vagyok otthon ilyen témában ezért is fordulok a hozzáértőkhöz.
Lehetőleg iPonról kellene, mert innen rendelem a többi dolgot is. -
bumper
senior tag
Melyik hangfalszett a legjobb ár/érték arányú 20-40 e forintos sávban?
Kerestem de nem találtam 5.1-es hangrendszertesztet amiben több terméket hasonlítanának össze ilyen árban. Ha találtok ilyen teszteket dobjatok egy linket
köszi
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? [link] 40ezer ft kb.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest