Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Hová szeretnéd tenni? Tv-re kötni?Lengyelpiaci minőségben találhatsz ebben az árban viszont ahhoz már erősen kompromisszumot kéne kötnöd magaddal. Megveszed és meghallgatod ,az első komolyabb hangefektet is csak lájtosan hallod vagy ha feltekered a hangot akkor meg recseg és rontottál a helyzeten. Ezeket a kisebb teljesítményűeket max a számítógépről érdemes hallgatni mert abban a kisebb távolságban "kiszólják" magukat. Nekem a gépre van kötve egy Logitech X-530 és eléggé jól megy játék és zene közben,de mikor filmet írok utánna csak belenézni szoktam de ott már nemolyan meggyőző mint zenében mikor minden hangszóró szól. Próbálj ki egyet kettőt ha van rá lehetőséged abban a formában ahogyan otthon lenne nálad ( távolságra értem a hangyszórók között).
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest