- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Hová szeretnéd tenni? Tv-re kötni?Lengyelpiaci minőségben találhatsz ebben az árban viszont ahhoz már erősen kompromisszumot kéne kötnöd magaddal. Megveszed és meghallgatod ,az első komolyabb hangefektet is csak lájtosan hallod vagy ha feltekered a hangot akkor meg recseg és rontottál a helyzeten. Ezeket a kisebb teljesítményűeket max a számítógépről érdemes hallgatni mert abban a kisebb távolságban "kiszólják" magukat. Nekem a gépre van kötve egy Logitech X-530 és eléggé jól megy játék és zene közben,de mikor filmet írok utánna csak belenézni szoktam de ott már nemolyan meggyőző mint zenében mikor minden hangszóró szól. Próbálj ki egyet kettőt ha van rá lehetőséged abban a formában ahogyan otthon lenne nálad ( távolságra értem a hangyszórók között).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bitcoin topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest