Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
A baidu, meg az appmarket mégsem volt letörölve, csináltam visszaállítást, minden oké, van vaku meg zseblámpa. Cserébe visszatette azt a játékos appot is, először miután átállítottam a nyelvet magyarra, magyar neve volt, elindítottam, valami online játékbejelentkezés, vagy mi a fene, na mindegy. Kiléptem belőle és megint kínai betűkkel van írva a neve. Most akkor ennek itt kell maradnia a telón? Elég sok engedélye van, szinte mindenhez hozzáfér.
A kamerát összehasonlítottam a proéval, hát ég és föld a kettő. A T6s beltérben silány képeket csinál, a vakuja kb 80-100 cm-ig hatásos, míg a T6pro sokkal jobb képeket csinál ugyanolyan megvilágítás mellett és a vakuja is hatásosabbnak tűnik, pedig mintha ugyan az volna. -
nyisziati
veterán
válasz
#18193920 #990 üzenetére
Ez komoly?!
Ezt azért nem gondoltam volna.
Nagyon durva.@KamuMazsola: "Azért az itthoni példaértékűvel nem értek egyet!"
Én tavaly és idén 2 tabletet vittem vissza 3 napon belül (Auchan és Metro) és probléma nélkül kicserélték. Pedig ha nagyon szívóskodnak, akkor lehet, hogy a nyakamon maradtak volna a készülékek, de tök jó fejek voltak (komolyan).
-
KamuMazsola
őstag
válasz
pècsimunkás #889 üzenetére
Én is töröltem ezt a tyúklábast a T6s-ről és nem megy a vaku, de közben töröltem a baidu browsert és azt a market izét is (nem a playt). Így most érdemes menüből gyári visszaállítást csinálni? Nem szeretném, ha behalna tőle a teló, mert ajándékba vettem. Valahol azt olvastam, hogy a baidu nélkül nem áll vissza alapra.
A t6 promról is töröltem, de annak a vakujára nem volt semmilyen hatással. -
New Bluestar
tag
Én nyáron bementem egy vodás üzletbe, nem a hivatalosba, a Kálvin téren van. Ott aztán forgalom sem nagyon volt, akkor konkrétan semmi. Mondtam a srácnak, le kellene cserélni a SIM-et.
Elővett egy sim vágó kézi készüléket, olyasmi mint egy tűzőgép, levágta nekem, a keretet is ideadta, hogy ha mégis nagy kell akkor belerakhatom, mint adapter. Természetesen tök ingyen.
-
hardline
senior tag
Valaki kérdezte nemrég a jack szabványt. Nos, CTIA szabvány szerint működik, szóval egyetlen régebbi headsetemmel sem képes működni. Éljen az új szabvány...
Valakinek tapasztalata esetleg az ebay-es 1200ft-os ctia-omtp átalakító dugókkal? -
törölt tag
Bementem a vodához mondtam nekik, hogy szeretnék egy másik kártyát és ha már új a kártya akkor legyen micro sim.
Erre ők: ja az 2500 forint lesz.
Erre én: ja oké akkor kérek egy számhordozási papírt viszem a számomat a másik szolgáltatóhoz.
Erre ők: jajj hát nem kell annyira kapkodni, megoldjuk és megszerezzük azt a kártyát.
NO COMMENT szemét banda ez is. -
femiki
tag
-
MrChef
aktív tag
válasz
bartalacika #977 üzenetére
Szevasz! Köszi, akkor most már tudom. Az egyik SIM-kártyát vágnom kell majd, csak el ne csesszem, mert akkor drága mulatság a pótlása.
-
zotyesz66
őstag
Két készüléket próbáltam. Lehet, hogy pont ez a kettő problémás, rossz az antennájuk vagy mittudomén, igazából nem erre vettem, tehát nem is kell tudnia. De, bár nagyon nem tisztességes az összehasonlítás, napi szinten használok egy iphone-t erre a célra ugyanebben a kocsiban, tehát nagyjából tudom, hogyan kéne működnie.
-
kuksa90
őstag
válasz
zotyesz66 #982 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy ez így, ebben a formában nem igaz...
Pontosan olyan biztonsággal állapítja meg a pozíciót, mint bármelyik másik, kifejezetten navigációra kitalált készülék. Az pedig nem a pro problémája, hogy a magas épületek közötti szűk sávban nem látja a GPS holdat... Pláne, ha egy francia autó szélvédője alatt figyel... -
-
hardline
senior tag
Nem csináltam képet vele, csak maga a kamera app (és tettem fel egy fv5-öt is, azzal is ugyan olyan), ha elindítom, akkor olyan mint a 10 éves nokiák, húzza a képet, nem folyamatos. A képminőség nagyon nem zavar, mert évente kb 50 képet lövök mobillal, abból 40 makró.
A felsorolásból kihagytam a GPS-t. Mikor először bekapcsoltam, és elindítottam a térképet, végig kell okézni 4-5 dolgot, csak utána jön be a térkép. Mire végignyomkodtam ezeket már a pontos pozíciómat mutatta a telefon, pedig lakásban voltam. Meglepően gyorsan talált jelet, nem erre számítottam.
-
hardline
senior tag
Na megjött a Pro. Kicsit megnyomkodtam, hogy működik-e, de most megy vissza a dobozba. Karácsonytól szabad használni.
Első benyomások:
- nagyobb, mint vártam, de már kezdem megszokni
- a kamera keresője nálam piszkosul lassú és mosódott, de folyamatosan fókuszál (szoftveres gond lehet, mert nem hiszem, hogy a hardver nem bírna folyamatos képet adni)
- a telefon minősége jó, az összeszerelés is
- a füles semmire nem való, a töltővel nincs baj
- a kijelző feketéje nem túl fekete
- a rendszer sebessége kifogástalan. Minden fut szépen és főleg gyorsan. Szokatlan ez nekem -
bartalacika
csendes tag
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
Na végre számítógép előtt vagyok, tudok bővebben írni. Szóval vettem egy hete ezt a THL6prot. Fontos volt az esetleges gyors gari ügyintézés ezért szóba se jöhet nálam a külföldi rendelés, nekem az nem ér meg mínusz 5-10000ftot. A készülékkel meg is vagyok elégedve, A külseje semmi extra de oldalról jól néz ki, és jól egyben van. Ami nagyon tetszik, hogy beszédhangerő nagyon hangos, és csengőhangerő is egész jó androidos körökben. Az akkut viszont bitangul alul méretezték, és ott van a led probléma, de arra ígéretet kaptam, hogy kijavítják.
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #969 üzenetére
Rendben, részemről béke van, öreg kutya vagyok már, nem fogok harapni csak ha indokolt
-
KamuMazsola
őstag
Minden szakmai jellegű hozzászólást, hírt, romot és segédprogramot, tapasztalatot köszönünk. Legyen ez a topik továbbra is eme két telefon topikja (T6s és T6pro), ne marjátok egymást, ez senkinek sem jó!
-
törölt tag
Egy indonéziai fiatalember írta, hogy a touch nem működik.
A hibák nagy többsége user error, pl vagy nem wipe-olnak mindent, vagy tapicsolják a kijelzőt telepítés közben, vagy titanium backuppal valami sz..t visszaraknak az előző rendszerből.
Nem azt mondom, hogy ennél a romnál nem lehet hiba, de ha nem próbálják ki akkor soha nem derül ki.
Lehet nem tökéletes a rom, de imei és nvram mentés majd backup és nem történhet nagy baj. -
törölt tag
Úgy nézem megjött az első custom rom T6S-re.
[leWa v5]
Nyelvek:En,Ru,Ch
jBart-al lehet magyarítani pillanatok alatt .
[leWa magyar nyelv hozzáadása] -
bj13
tag
Megjött az asszonyság telefonja.
Minideal - 89$ - ajándék fólia és tok.
Egyéb járulékos költség nem volt. -
zorzy4
addikt
Az normális, hogy fél perc kijelzőhasználat, 1 százalék az akkuból?
-
MrChef
aktív tag
válasz
nyisziati #950 üzenetére
Azt nem értem, miért kell micro SIM-ezni, amikor két normál SIM kártya is simán elfér minden telefonban.
Az én telómba is (THL W200S) két normál SIM kártya passzol.(tehát ha jól értem, akkor a THL T6Pro-ba az elsődleges a micro SIM, ez legyen, amin megy a 3G adatforgalom, a másodlagos pedig a normál SIM, amin nincs adatforgalom, csak beszélgetés)
-
nyisziati
veterán
A 3G-t is tudó GSM modul drága, ezért is hagyják ki ott, ahol lehet. Pl. az Ipad is ezért tudott olcsóbb lenni (meg a "csak-wifi" tabletek). Nekem az első okostelóm kétkártyás volt (Gigabyte Rola), és már az is csak az elsődleges kártyán tudta a 3G-t. Mondjuk ott még egyformák voltak a méretek, szabadon tudtam cserélgetni őket. A micro SIM erősen megköti az ember kezét.
De legalább a hardver erős. Eddig sosem volt ilyen telóm, hogy egyszerre fut Skype-Viber-Messenger, plusz a háttérben is megy egy csomó alkalmazás, és szinte meg se röccen.
-
zotyesz66
őstag
válasz
KamuMazsola #941 üzenetére
Én csak úgy próbáltam, hogy a normál mellé betettem az általam használt micro SIM-et és arra így nem tudtam engedélyezni a 3G-t. Lehet, hogy magában menne.
-
hardline
senior tag
Pro esetén normál SIM-mel megy a mobilnet (3G) ?
-
Wesder
titán
rubel fizetès nem vàlasztható coolicoolon...
-
RBJ
addikt
válasz
KamuMazsola #920 üzenetére
Az igen. Elég hamar ideért. Más európai raktárt tud még valaki?
-
Wesder
titán
válasz
KamuMazsola #920 üzenetére
22.000ft volt kupon nélkül :p
-
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
A coolicool európai raktárából rendeltem egy T6s-t, csütörtök este, ma délelőtt ki is hozta a magyar posta. 2 dolláros kuponkódot igénybevettem, így 23,5 K volt. Csak azért írom most ezt ide, hátha valakinek segít a karácsonyi vásárlásban. -
greef
tag
Srácok, oké hogy tudjátok root-olni, de van rom is erre a készülékre? Mert én elakadtam itt.
-
Amíg nem csinál valaki forrásból cwm-met hozzá addig vélhetően ez lesz. Ugyanis maga a képernyő van benne "fordítva". (Technológiai okokra vezethető vissza, semmi meglepő nincs benne.)
(esetleg keress rá az xda-n a PhilZ recovery port-ra, amivel automatikasan lehet készíttetni recovery-t.) -
Wesder
titán
Ezek a nèmetek nem baszakodnak ha postàról van szó...
(3nap)
-
femiki
tag
Ez az akku jó lehet a T6 Pro-hoz?
[link] -
pècsimunkás
addikt
válasz
KamuMazsola #907 üzenetére
Èrtem...
-
KamuMazsola
őstag
válasz
pècsimunkás #906 üzenetére
Interpolált felbontás.
-
pècsimunkás
addikt
Unokatesóm is vett egy T6s - t , neki 13 mpx- es kamerája van a telefonjának, öcsèmènek is . A hirdetèsekben 5 mpx van ìrva, meg a fórum elejèn , a tesztben is .
Ki, hogy van ezzel ? -
Matykoh
tag
Csütörtökön nekem is megérkezett a T6S a coolicoolról.
Engem már a "kicsi" doboza is megfogott. Gyönyörű ez a minimál, nem túlcicomázott stílus. Tartalma ugyebár egy töltő, egy akksi, egy fülhallgató (aminek a minősége talán-talán telefonhívásokhoz elegendő), egy képernyővédő fólia, egy telefon és a rápattintott tok volt.
Az első benyomásaim alapján a telefon nagyon szép, igényes, nem nyöszörög, és szép az összeszerelési minősége. A JDI képernyővel szemben sincs semmilyen kifogásom, pláne ehhez az árhoz. Kicsit furcsa, hogy ilyen batár nagy, de könnyen beleszeret az ember.
Nagyon régen fogtam a kezemben androidos telefont, pláne a budget kategóriából. Meglepően szépen viszi, nem akad, vagy nagyon minimálisan. Antutuban 19000 pontot hasított.
Nagyon kevés nyomkodással két napig bírta az akksi (és ami meglepett, 16 órán keresztül 72%-on maradt a töltöttség, amíg nem értem hozzá), ellenben ha használom, gyorsan merül (itt mutatkozik ki az 1900 mAh).
A kamerája sajnos hagy némi kívánnivalót maga után. (Gyári kamerával,alapbeállításokkal készített képek, fóliát már leszedtem)
tesztkép1 tesztkép2Magával a készülékkel kapcsolatban olyan kérdésem van, hogy ki milyen fényképezős alkalmazást használ? Clean Masternek, Battery programoknak van értelmük? (Egy Battery Doctor nevezetű programot szedtem le)
Kicsit off, hogy a megjelenése alapján laikus ismerősök 40-60ezerre kóstálták az árát.
-
v-man
őstag
válasz
pècsimunkás #902 üzenetére
én is töröltem, és nem okozott galibát szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest