Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sestun01
csendes tag
válasz
salvequick #1398 üzenetére
A neten írnak erről a problémáról, de nem erre a konkrét telóra.
Igazán megoldást nem olvastam.Amit tudsz csinálni:
Youtube: minden frissités lekapni az appról, és megnézni úgy mit művel
cache törlés és hasonlók azért legyenek meg.
vagy pont fordítva, frissítsd ha még nem tetted.Sorry, tudom hogy nem valami erős tanács, de így látatlanban nehéz.
Ha nagyon idegesít, akkor custom rom, ha szoftver probléma, az megoldja. Ez az ágyúval verébre megoldás. -
RBJ
addikt
Na látszik, hogy olcsójános telefon. Ma első melós nap a telóval. Le se ejtettem, meg se nyomtam, mégis mikor lehet guggoltam és feszült a zsebemben már kicsi 3 cm függőleges folt látszik a kijelző közepén. Olyan mintha a két üveg összeérne.
ha kicsit csavargatom nyomkodom kiszalad belőle. MOndjuk bekapcsolt állapotban nem látszik de mégis idegesítő. Ehhez képest a jiayu m beton.
Úgy látom nem lesz itt rossz üzemidő. Most reggel óta 78% on van. Szerintem szolid használat mellett kibír 3 napot majd. -
salvequick
újonc
válasz
Sestun01 #1370 üzenetére
Szia
Bejön a videó kép minden látszik, de amikor elinditod olyan mintha egy pillanatra elindulna de rögtön leáll. próbáltam már h az app beállításaiban a felbontásnál kisebbre veszem és akkor elindul, de sajnos visszaáll az eredeti beállításra így minden lejátszás előtt állítgatni kell.
-
RBJ
addikt
Tudom, hogy furi a memória kezelése az mtk nak. De, hogy berakja az ember az sd kártyát a beépítettet akkor hogy kezeli? Olyan mintha nem is lenne rajta semmi. Se rámásolni se semmi. Max pc látja és rá lehet másolni géppel valamit. Vagy nem jól látom a dolgokat?
-
csubuka
addikt
válasz
Sestun01 #1392 üzenetére
Köszi, így lesz. Csak miért nem tudnak tökéletes telót küldeni a kevéssé korrekt kínaiak... (utóbbi időszakban két teló volt kis problémás ezzel együtt).
*Amúgy forgalmazzák a T6s-t itthon, meg tudok nyomkodni egy elvileg tökéleteset, az gondolom nem csinál ilyet (mivel egyik másik telóm se csinálja).
-
csubuka
addikt
válasz
Sestun01 #1390 üzenetére
Köszi a türelmet! 0:23-nál ilyen rekedt torz pl a hangerő csilingelés, nem olyan, mailyen alaphelyzetben szokott lenni (utána amikor ismét állítok már a normális hangon szól...). De ezt csak a kezdetekkor csinálja, ha már egyszer megszólalt a hangszóró, akkor már megfleelő hangot produkál. Lehet túl maximalista vagok de a többi telóm nem csinál ilyeneket... kb a hibás Newman N2őm csinált utoljára hasonlót. De ez itt lehet alap persze.
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #1384 üzenetére
Bocsi, többet nem írok telóról, mert mindig valami förmedvény elgépelés lesz róla
A probléma itt látható (inkább hallható) ezen a videón, 0:20 másodperc környékén.
Rekedtes a hangszóró, amikor beindul (azután más nincs vele gond, csak ha valami épp elkezd lejátszani, jelen esetben a hangerőváltás hang). Ez mindnél ilyen? Plusz közel hajolva alap sistergés jön a hangszóróból. Ha mindnél ilyen ,akkor hagyom, amúgy meg megreklamálom.
-
Sikerült letölteni végül.
Ha jól látom, akkor ez 166k-s romból készült fájlok.Egyenlőre a kiadások közötti különbség megbonyolíthatja az átparticionálást, mivel mindegyik kiadáshoz más boot.img tartoz_hat_. És mivel már van 3 kiadás (c, k, t) nem biztos, hogy mindegyik kiadáshoz ugyanazon módosító fájlok lesznek megfelelőek.
Szerencsére nem zsákutca, csak rengeteg munka, vagy rengeteg előzetes vizsgálat (tesztek) szükséges ahhoz, hogy megállapítsuk: az egyikre elkészített átparticionálási módszer alkalmazható-e a többi kiadáshoz.Tovább bonyolódik a helyzet akkor, ha jön egy frissítés OTA-n keresztül. Mert a THL hajlamos kiadni gyári frissítést is, OTA-n keresztül.
Ez esetben legtöbbször a boot is kap egy patch-et, vagy komplett cserét, és huss... (mint a kék norvég, ha nincs odaszögezve) elszállhat a módosítás (az átparticionálás maga nem, de a hozzátoartozó módosított boot, framework igen). Vagy nem fut le a frissítés, ha van benne sha hash ellenőrzés...Szumma szummárum, egyenlőre függőre tesszük egy picit ezt a témát.
(A módosítások elkészültek, de nincs kipróbálási lehetőségem. "Vakon", tesztelés nélkül pedig nem szívesen adom közre; nincs még dokumentálva sem...)(a módosításhoz kellett a mediated-res.apk is, azt viszont a needromos linkről lekapott 166k romból kibányásztam)
@(#1382) mrfrakk
+1 a guglidrájvnak, egyszerű, nagyszerű. -
RBJ
addikt
-
törölt tag
Ez itt a reklám helye
Mivel az android miatt (gondolom) mindenki rendelkezik Gmail fiókkal, ahhoz pedig jár 15 GB tárhely (Google Drive), nem is értem miért töltögettek ilyen-olyan oldalakra.
Feltöltöd a Drive-ra, megosztás vagy egy bizonyos személlyel vagy a link birtokában bárki és elküldöd neki a linket amit kiír.
Ennél gyorsabb és egyszerűbb megoldás nem nagyon van, én az összes romot, modot, screenshot-ot ott tárolom és onnan osztom tovább. TÁDÁÁÁM -
RBJ
addikt
válasz
cappa72 #1378 üzenetére
letöltő segédet akarod leszedni azért. vedd ki a pipát alul.
Nem kell itt nagy dolgokra gondolni. rar ba van meglátod.
a bootrobot ellenőrzés ablak alatt van a zöld download utána meg create download link és itt vedd ki a pipát a /download accelerator nál/ és táddáám.
Na rájöttem a kit kat nél nem parabola a jele agps nek. most próbáltam csak az ablakba állva majd talált kapásból 10 holdat. pár mp alatt. nagyon jó lesz a gps szerintem, pontosság meg majd kiderül.
de érdekes az enginner módban az epo t nem tudom frissiteni. -
törölt tag
A hozzáértőbbeket kellene megkérdezni (Cappa72, kelzsoca)
Esetleg az nem tudom járható út-e, hogy szerzel valakitől egy komplett nvram mentést, felrakod magadnak, majd visszaírod az aksi alatti IMEI számot?
Vagy itt: [Восстановление NVRAM] -
Wesder
titán
Ugyebár legyalultam az nvram partíciót, ezt a bakit valahogy helyre lehet hozni?
-
törölt tag
Remek oldal a 4pda, én már lassan másfél éve onnan szerzem a legjobb és legfrissebb infókat.
Nagyon aktívak és segítőkészek az orosz srácok.
Amit te linkeltél az a T6S firmware topik, de van T6S általános kibeszélő topik is:[Обсуждение THL T6S] -
RBJ
addikt
Érdekes ha bekapcsolom a gps t nem látom az értesítő sávban, hogy villogna a műholdjel.
epo gombom is inaktív. -
RBJ
addikt
Egyet nem értek az ebay en a savvies fólia miért kerül majd felébe mint a honlapjukon?
-
Sestun01
csendes tag
válasz
salvequick #1367 üzenetére
Konkrétan mi nem indul el? Látod a video fekete ablakát, de csak egy kis kőr szaladgál körbe?
-
csubuka
addikt
Az normális, hogy fura a hang ha épp elindul valami lejátszás? Pl hangerőt állítanék és amikor pittyenésnek kellene hallatszódnia az elején akkor kissé "eltorzul" a hang? Utána a hanggal már semmi nicnsen, cska ha épp frissen jelet kap... Lehet kissé kuszán magyaráztam, bocsi.
-
RBJ
addikt
válasz
salvequick #1367 üzenetére
MIért ne lehetne leszedni. mint a pinty úgy kivágtam.
-
salvequick
újonc
Sziasztok
Családban lett egy thl t6s mobil. Egy gond van vele hogy a youtube-os appban nem indulnak el a videok. az appot letörölni nem lehet csak frissíteni de sajnos az sem segít.
Valamit lehet esetleg állítani rajta, hogy működjön? -
Sestun01
csendes tag
Köszönöm a tippet.
Most sikerült összehoznom egy boot loop-ot a régi Desire Z-émen, így nyuszi vagyok, mindent mentek.
Dissassembly videót/leírást talált már valaki?
Recseg néha a kis hangszoró (amelyikben a hívót hallod), ha összenyomon a telot, akkor azonnal hibátlan.
Így gondolom kontakt. El is kezdtem szétszedni, de a 16(!) csavar kicsavarása után nem mertem tovább lépni, olyan vékony félek hogy meghajlítom az LCD-t.
Sajna a szétszedése nem olyan egyértelmű, mint a HTC-knek. -
RBJ
addikt
Csak én nem érzem a 4 mag erejét? Csináltam egy tesztet. sdmaid al. pl a jiayu több mp et ráver a thl re. pedig csak az 2 mag. 512 mb. hogy is van ez? Én nem érzem gyorsnak a telefonomat.
-
Sestun01
csendes tag
Használ már valaki Custom Rom-ot? Akár Lewát, akár Kivit?
A needrom-on meglepően kevés a hozzászólás.Kell egy új Rom, hátha megoldja az 5 perces GPS lock gondomat.
-
RBJ
addikt
Kicsit off. névjegykezelés nálam furi ennél a kitkat nél. pl a személyek, névjegyeknél töröltem mindkét kártyáról a telefonszámokat csak a telefonon levőket mutassa. Jó megy egy darabig utána megint mutatja a kártyákon a számokat pedig törölve vannak.
-
Sestun01
csendes tag
Ilyen a formám, megveszem a telot, végig olvasom az összes angol forumot, hogy rootoljam, majd miután végeztem megtalálom a magyar fórumot, ami 100x részletesebb.
Philz Recovery-vel tapasztalt valaki olyat, hogy miután mobile uncle tools-ban rákattintok az .img-re, újraindítja magát a normál recovery-be, de nem cseréli le?
Mit csinálok rosszul?
(fel a akarom tenni a Kivi romot, hátha javít a GPS-en.)
-
a mentésekben nem láttom az ebr t.
bocsi megvan. files.md5 be megleltem
A files.md5 az egy ellenőrzőösszeg-fájl, nem tartalmaz semmi infót a rendszerre vonatkozóan. Tehát ha az abból kinyert összeget küldöd, akkor az nem ebr fájl lesz, hanem annak csak egy ellenőrzőösszege.Az ebr1 ebr2 egy-egy 512kb-os fájl.
-
RBJ
addikt
parancsok:
cat /proc/dumchar_info
cat /proc/partitions
cat /proc/emmc
cat df
mountAztán a fájlok:
ebr1
ebr2
/system/framework/framework-res.apk
/system/build.prop
boot.imgTHL T6S patriciós adatok folyamatban. Cappabá két probléma van.
cat df semmit nem csinál /no such file or directoryebr1 ebr2 mit honnan? és még a boot.img honnan? többi megvan.
-
RBJ
addikt
cappa bá csinálnám a dolgokat terminalemu ban a megjelenített adatokat hogyan tudom lementeni?
csak screenshot ot tudok vagy email de ezt nem szeretném. Valami állományba nem lehet lementeni a kapott adatokat? -
RBJ
addikt
válasz
sztyubit #1333 üzenetére
Elvileg benne a dobozban mindben. Nekem volt. De kemény műanyag, én inkább várnék valami vastag szilikont vagy strapa tokot rá.
Kérdem én az sdcard 1 t semmi nem használja. ahogy elnézem semmi nem látja csak a pc.
berakott kártya lett az sdcard0 és minden erre települ stb stb. -
sztyubit
tag
Magyarországon kapni hozzá valamilyen tokot?
-
RBJ
addikt
wifi megódva. Gyanakodtam a routerre és igazam lett. automatán volt a sávkiosztás babám arról megyen telefon netbook és az enyém már sok lett. De érdekes előtte nem volt ilyen gondom.
Na mindegy automatáról beállítottam 4 sáv ra oszt jó. -
RBJ
addikt
wifi gond lehet megoldódott úgy néz ki. beállítások, wifi, speciális, alvo mód nál soha beállítás.
-
RBJ
addikt
Kicsit off inkább android. Névjegyek megjelenítésével gond van. mondjuk ha beállítom a hivásnál a megjelenítendó névjegyet mutatja az összeset és a beállítottat is. Vagy konkrétan a névjegynél beállítom, hogy csak a telefonon levő névjegyeket mutassa mutat mindent de azt is kedvétől függően, hol van hol nincs. egyszerűen nem tudok rendet rakni a névjegyeim között. van vagy 600 tl szám ami ténylegesen vagy 90 hiába törölgettem valahol ott lapul mindig mind.
[
wifi m továbbra is egy sza..... két üzenetet nem tudok elküldeni viber al mert a következő off./OFF] -
RBJ
addikt
MOst, hogy fent van a gravitybox a nemrég használt alkalmazásokat tudom üríteni. Eddig csak feljött de a sarokban az ürítő ikon nem volt ott.
Be van kapcsolva a wifi még sincs rajta forgalom. azt hogy? -
RBJ
addikt
válasz
cappa72 #1327 üzenetére
Jön a kezdő válasz, kérdés, hogyan és hol. Most nyomattam egy dr web et. töröltem is egy
secard1/mgyun/rii/app/col.mc.tools.batterybosster.apk.t. amit nem tudom hogy került fel. lehet még az iroot al.
ja másik kérdés megcserélódőtt az sd m. sdcard0 volt eddig a beépített sdcard1 volt a betett kártya, eddig most felcserélődött. Én meg szeretném ha a belső sd re telepítene nem a kivehető re. -
RBJ
addikt
Kína szoft eltávolítót érdemes rázavarni?
-
RBJ
addikt
Másnak nem lassú a wifi sebesség? vagy nem dobálja el egy idő után? Mutatja hogy kapcsolodva van de pár perc múlva újra kell kapcsolni a wifi t a telón különben se kép se hang.
Valamit vagy finomítani kell vagy nem tudom. -
RBJ
addikt
MIndegy. most raktam be a kártyákat bele. 2. sim et nem látja. de még a beállításokban se.
JÉ fordítva raktam be 2. simet. -
RBJ
addikt
Milyen kalapálások szükségesek, ajánlottak? Sok felesleges telepített apk leszedek.
-
RBJ
addikt
a kezdőlapról a google sávot el lehet takarítani?
-
RBJ
addikt
rányomtam a kelzsoca féle root ot. eddig még semmi bibi. csak a supersut nem látom.
-
RBJ
addikt
Na mai napi szenvedés, reggel 9 óta. még jó hogy szabin vagyok.
root megvan, igaz nekem nem tetsző iroot de e van. cwm recovery feltelepítve. cwm el mentés elvégezve.
droidtools meggyógyúlt, scatter file mentve, nvram imei mentve, most készül a backup mtkdtools al.
Innen kezdve usnyi kenjed a telót?
Lehet újraindítás vagy leszedtem a kinai supersu t és feltettem másikat innentól kezdve rendesen megyen a mtkdroidtools om. Backup ot a telefonra és a gépre is felteszi? Telefonra nem sok értelmét látom.
kocalinux osnak igen cappabá. Mindig csak annyit tudok amennyi szükséges.
ezek után megmókoljuk a memóriát erre is. ha jól emlékszem más telónál elég volt a scatter file ehhez a művelethez. -
RBJ
addikt
Gyors volt. 2 perc alatt végzett.
mégegyszer nekiesek win alatt mtkdroidnak de ha nem megyen feladom.
flashtools alól nem lehet valami egyszerű módon. scarterfile van. stb. az a memória kiszámítás bezavar.
Na egyéb. lehet kitkat sajátosság. gépről leválasztásnál nem látom mint a jelly nél, hogy leválasztás usb stb.
meg ha a home gombot sokáig nyomjuk akkor megmutatja, hogy mik voltak az alkalmazások használva de ezek kiürítésére nem látok semmit. vagy pl mintha valahol fehér hátteres lett volna a thl menüje a beállításokban. nekem fekete. -
RBJ
addikt
Mindegy legalább a philzrecovery fent van. nem tudom clone rom legyen vagy csak backup to legyen?
Backup to lett. majd 1100. mb. -
RBJ
addikt
a kelzsoca féle root ot rányomnám a meglévőre bekavarna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest