Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
llll
senior tag
olyan 200-250 vásárláson vagyok túl minden probléma nélkül
ha csak a gyanúja felmerülne annak hogy egyszer is visszaéltek vki adataival, akkor kb bezárhatnának
de ha semmit nem akarsz a véletlenre bízni, akkor használj 1 külön kártyát amire mindig csak annyit töltesz, amennyiért éppen vásárolni akarsz
vagy adj meg 1 napi limitet a főkártyádnak (és persze figyeld vmilyen módon a kártyaforgalmadat), így legrosszabb esetben is csak annyit tudnak lenyúlni tőled -
-
New Bluestar
tag
Én nyáron bementem egy vodás üzletbe, nem a hivatalosba, a Kálvin téren van. Ott aztán forgalom sem nagyon volt, akkor konkrétan semmi. Mondtam a srácnak, le kellene cserélni a SIM-et.
Elővett egy sim vágó kézi készüléket, olyasmi mint egy tűzőgép, levágta nekem, a keretet is ideadta, hogy ha mégis nagy kell akkor belerakhatom, mint adapter. Természetesen tök ingyen.
-
törölt tag
Bementem a vodához mondtam nekik, hogy szeretnék egy másik kártyát és ha már új a kártya akkor legyen micro sim.
Erre ők: ja az 2500 forint lesz.
Erre én: ja oké akkor kérek egy számhordozási papírt viszem a számomat a másik szolgáltatóhoz.
Erre ők: jajj hát nem kell annyira kapkodni, megoldjuk és megszerezzük azt a kártyát.
NO COMMENT szemét banda ez is. -
femiki
tag
-
bartalacika
csendes tag
-
Sickboy75
tag
A para az, hogy kb alig hasznalom, ok a wifi egesz nap be van kapcsolva, de ha kikapcsolom sem dob rajta sokat
Az elso 2 hetben ennel tobbet birt. A minden okos telo 1 napot bir - ezzel nem ertek egyet, 1 napot kell akkor birnia ha egesz nap kutyuzok vele de ha alig nyulok hozza akkor meg masfel 2-t is kellene birnia. (mint ahogy ez nem is volt gond az elso par hetben ennek a telonak sem, tobbert birt ugy hogy egesz nap nyomkodtam - most kb hozza sem nyulok es igy bir 1 napot.
Nyilvan toltom amilyen gyakran kell csak mintha kicsit keves lenne.
Most kikapcsolom az ejjeli kikapcsolast is, megnezem hogy ugy mennyit fog birni
Nagy kivancsi leszek
Udv,
G.
-
greef
tag
Valószínűleg biztonsági okai vannak. Öcsémnek egyik nap jöttek szurkolói matricák Németországból. Nem hiányzott egy sem, de fel volt bontva a boríték félig. Gondolom megnézték pénz van-e benne.
Erre tudok gondolni, hogy felbontják és ha meglátják hogy telefon van benne, a csomag pillanatok alatt eltűnik. -
greef
tag
Nekem reggel jött az e-mail a coolicool-tól, hogy (nem DHL-t jelőltem ki, hanem amit írtak zárójelben, hogy ha eu raktár akkor az általános csomagot válasszam.) DHL-nél van a csomag, Németországban.
Véleményem szerint a DHL Németországból néhány nap alatt a kezembe fogja nyomni a csomagot. Legalábbis sok pozitív élmény köt hozzájuk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest