Hirdetés
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
pècsimunkás #2018 üzenetére
A régebbi, MTK6589-es és még előző szériából származó telefonok konkrétan nagyon rosszak, nekem is az volt és szűk utcákban büntetés használni, mást se hallasz mint "újratervezés", mert épp valahol arrébb jár a jel mint a valóságban vagy.
Azt viszont örömmel hallom, hogy ezek szerint a 6582-nél már jól használható, december óta nálunk nem lett kipróbálva, de ezzel az iGo akcióval akkor most lehet eljön az ideje(Az én saját aktuális telóm MT6732 processzoros, azon szintén kiválóan működik a gps.)
-
v-man
őstag
válasz
Janek vagyok #1759 üzenetére
A Wifi sim nélküli készüléken is működik természetesen. Csak csatlakozni kell hozzá (jelszót megadva, ha zárt hálózat).
-
v-man
őstag
Előjött egy olyan probléma testvérem T6s telefonjával, hogy pár napja az én wifimre csatlakozva nem megy a google (se a keresés, se a gmail, se a play), az otthoni wifijén és 3G-n továbbra is problémamentes a google fiókja. Böngészni lehet a wifimen is vele.
(Az én saját telóm, meg a pc-m ugyanakkor továbbra is megy normálisan az én wifimmel, tehát nem a wifivel lehet a gond.)Próbáltam törölni majd újra hozzáadni a wifit, de nem segített, csak forog és nem jön be semmi google-s.
Valakinek valami megoldási ötlet? Köszönöm! -
v-man
őstag
Azt hogy hány kicsengés után váltson hangpostára a készülékben lehet beállítani valahol, vagy a szolgáltató határozza meg? Ha az előbbi, melyik menüpontban? Köszi!
-
v-man
őstag
válasz
pècsimunkás #902 üzenetére
én is töröltem, és nem okozott galibát szerencsére.
-
v-man
őstag
ilyen tokot használ valaki? érdemes megvenni?
-
v-man
őstag
köszi.
van rajta pár kínai program, baidu browser meg krixkrax
ezek miatt gondoltam, hogy kellhet.
az én saját telómon (thl-t tesómnak vettem karira) csak letiltottam az ilyeneket, de ebben a kitkatban csak eltávolítást látok, azt meg nem tudom szabad-e meglépni v összeomlik tőle valami esetleg... -
v-man
őstag
Meg is jött a coolicoolos, vasárnap éjjeli rendelés sima EU postával
Kipróbáltam az alapfunkciókat, elvileg műxik is rendben
Már csak azt nem tudom, hogy rootoljam-e? Vki segítsen -
v-man
őstag
Jogos, hiszen szabvány mindkettő, sőt a mostani Star Q9000 telefonomhoz ilyen átalakítót kellett is vennem, hogy használni tudjam.
Az itthon forgalmazott átlagos headsetekre gondoltam természetesen, bár én ebayről is vettem, és még a kínai se volt alapból jó ahhoz a kínai telómhoz(Hogy ez most a CTIA v az OMTP azt nem vágom, de aki használja a T6s-t, az csak megtudja írni hogy kellett-e hozzá külön adapter.)
Másik kérdésem, az lenne hogy a T6s "dobozból kivéve" használható-e, vagy mindenképp érdemes/ajánlott rootolni? Köszönöm.
-
v-man
őstag
A T6s 3.5 jack csatlakozója milyen? Kell hozzá adapter vagy alapból elboldogul a szabvány headsettel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest