- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
cornail
csendes tag
Kicsit rosszul fogalmaztam, arra voltam kíváncsi, h a lenovonál kell-e vmi garancia átírást, áthozatást magyarországra, stb. csinálni (esetleg kell-e hozzá számla vagy garpapír, amit erősen kétlek az eddig hallottak alapján). Valamint, hogy attól, h belgiumban lett érvényesítve, magyarországon is munkadíj-mentes-e a javítás (dell-éknél pl itt van a svédcsavar, h azt leszámolják, ha nem hazánkban vetted).
De azt vettem ki a válszodból, h semmi ilyen probléma nincs. Csak lopott ne legyen
A másik kérdés, fizikailag is a Neumann János utcai központba lehet vinni javításra a gépeket? Mert az ott van a műegyetemnél, ahova járok, ami tutijó.
-
cornail
csendes tag
ebay-en találtam egy t60-at, német tulajjal, amire a lenovo szerint 2010-ig van gari, és belgiumban érvényesítették.
tegyük fel, hogy megveszem. ekkor ha besétálok pesten a központi ibm szervízbe, élni fog ez a hároméves garancia nekem is?
Aktív témák
- Lenovo legion pro ryzen 9
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sorry a dupla postért