Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
válasz
szpeet #10432 üzenetére
Power managert advanced módban használod, akkor a power plan fülön az "Idle timers" lenyitható részen a "Dim display" idejét kell állítani. Ez a tétlenség kezdetétől számított időt adja meg, amikor leveszi a fényerőt minimumra energiaspórolás céljából. Itt beállíthatod azt is, hogy mennyire vegye le.
-
Nand_i
tag
válasz
szpeet #10432 üzenetére
Ilyet én még nem tapasztaltam. Nem arra gondolsz esetleg, hogy megváltoztatod a fényerőt manuálisan és utána automatikusan visszavált arra a szintre ami a sémában be van állítva?
Vagy, van 1 ilyen a séma beállításainál, hogy lower display brightness, azt kapcsold ki. (Séma kiválaszt -> Edit ->Next és ott az első opció)
-
Dottore
addikt
Első körben driver (Power Management Driver) problémára gyanakodnék, vagy esetleg a Power Manager Utility. Azt lehetne tenni, hogy törlöd és újra felteszed őket. Igaz hasonló hibáknál én mindig újra telepítem a rendszert, és ha úgy is jelentkezik a probléma akkor kezdek csak aggódni. Szóval a lényeg a detektálást illetően, hogy el tudd különíteni, szoftveres vagy hardveres a jelenség forrása.
bimbiri kérdésére még csak tippem sincs sajnos. Soha életemben nem használtam a beépített mappaszinkronizálást.
-
SG3rg0
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest