- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Lehet, de én nem vagyok fanatikus. Se pingvin, se ablak. Szal nem tólságosan zavar.
Használnék én linuxot ha 1. futna rajta minden program amit használok, 2. ugyanolyan könnyű lenne kezelni mint a windowst (ne kelljen már kernelt fordítgatnom meg drivert kézzel hekkelni, fel/le mountolgatni a cserélhető eszközöket, stb), 3. egységes lenne, nem 23456 féle verzió, aztán én találjam ki melyiken mit hol találok, 4. nem lenne helyenként gagyibb mint a win (jó, máshol meg a win gagyibb, de a másik fele is igaz). Sztem még a linuxnak nagy utat kell megtennie hogy valós alternatívája legyen a windowsnak. Sajnos - mert amúgy szimpatikus cucc, csakhát mindig van vmi "de...".
Charybdis:
Sztem ez a billentyűzet kiosztásától függ, mert pl X200 van duplasoros és egysoros enterrel is. Előbbi magyar, utóbbi eng.
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest