Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Lehet, de én nem vagyok fanatikus. Se pingvin, se ablak. Szal nem tólságosan zavar.
Használnék én linuxot ha 1. futna rajta minden program amit használok, 2. ugyanolyan könnyű lenne kezelni mint a windowst (ne kelljen már kernelt fordítgatnom meg drivert kézzel hekkelni, fel/le mountolgatni a cserélhető eszközöket, stb), 3. egységes lenne, nem 23456 féle verzió, aztán én találjam ki melyiken mit hol találok, 4. nem lenne helyenként gagyibb mint a win (jó, máshol meg a win gagyibb, de a másik fele is igaz). Sztem még a linuxnak nagy utat kell megtennie hogy valós alternatívája legyen a windowsnak. Sajnos - mert amúgy szimpatikus cucc, csakhát mindig van vmi "de...".Charybdis:
Sztem ez a billentyűzet kiosztásától függ, mert pl X200 van duplasoros és egysoros enterrel is. Előbbi magyar, utóbbi eng.
Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Csere-Beszámítás! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Használnék én linuxot ha 1. futna rajta minden program amit használok, 2. ugyanolyan könnyű lenne kezelni mint a windowst (ne kelljen már kernelt fordítgatnom meg drivert kézzel hekkelni, fel/le mountolgatni a cserélhető eszközöket, stb), 3. egységes lenne, nem 23456 féle verzió, aztán én találjam ki melyiken mit hol találok, 4. nem lenne helyenként gagyibb mint a win (jó, máshol meg a win gagyibb, de a másik fele is igaz). Sztem még a linuxnak nagy utat kell megtennie hogy valós alternatívája legyen a windowsnak. Sajnos - mert amúgy szimpatikus cucc, csakhát mindig van vmi "de...".