Hirdetés
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Találtam valami zavaróbbat azon a billentyűzeten, amire sikerült licitálnom: se windows, se program menü gomb. Ebből ha csak az egyik hiányozna nem lenne gond, de a kettőt együtt már nehéz helyettesíteni. Kipróbáltam a Keyboard custumizer segítségével...
Hülye vagyok... pedig nagyon tetszik, mert így igazából rágcsáló sem kéne a gép a mellé... -
TOZ
addikt
Csak a coolness factor. Olyannyira, hogy valszeg nem is veszek. Vergodnom kene az IT-val a hivatalban, hogy a nem szabvanyos eszkozomet ugyan engedelyezzek; meg jobban belegondolva az í is elobb utobb idegesitene (szerencsemre en tiz ujjas vak gepelest tanultam meg kozepiskolaban, es hivatalos ugyekben hasznalom is az ekezetes gepelest).
Scalpel: azt gondolom, hogy igy normalis "ismerosok" kozott. Amugy valaszolt az arc, numpades valtozatbol csak szitazatlan van... -
Scalpel
senior tag
Majd irok és nem írok ;). Úgyis angolul használok minden, meg ha megtanulok rendesen gépelni egyszer végre valahára, akkor nem lesz probléma egy altgr+j kombináció használata. Vagy írok ékezet nélkül ahogy egyik csoporttársnőm is...

Nagyon nagy a coolness faktor, meg remélem a trackpoint is használható lesz rajta. A T60-amon annyira nem az...

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hülye vagyok... pedig nagyon tetszik, mert így igazából rágcsáló sem kéne a gép a mellé...