Aktív témák
-
Nand_i
tag
válasz
Gondwana
üzenetére
This firmware update includes the fix for the case on a system with Microsoft Windows Vista, that the system may become to display the following error message at each power on, and then cannot boot from the hard drive. ...
Ez az én értelmezésém szerint annyit tesz, hogy a FW update akkor szükséges, ha Vista-t szeretnél a gépeden, és minden bootolás alkalmával feldobja a kék halált a leírt hibaüzenettel. Szerintem, ha gond nélkül bootol a win, és az active protection is gond nélkül megy, akkor felesleges az update.Mondjuk nekem WD ugrott a gépbe és XP-t használok, de semmi gond nem volt hdd upgrade után.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi