Keresés

Aktív témák

• tototos

addikt

válasz Dottore #7259 üzenetére

Nálam is ez volt hogy állandóan írta hogy újabb driver elvileg, és nem rakta fel. Letöltöttem a lenovo honlapjáról a legújabbat és utána is írta hogy van másik.

• Crow

tag

válasz Dottore #7259 üzenetére

Viszont a System Update csinál fura dolgokat.
    Igen, a System Update tényleg hajlamos elfelejteni dolgokat. Pl. most (Vista-nál) nem akart új Intel display drivert felrakni, pedig volt fent újabb a Lenovo weboldalán. Ezért manuálisan raktam fel.
    Ha jól emlékszem XP alatt magától feltelepítette a videokártya drivert. / Persze ott meg más illesztőprogramokat felejtett ki, pl. hangkártya./ Azután, mikor az Intel.com-ról szedtem le egy annál újabbat, akkor nem akarta visszarakni a régit.
    Lényeg a lényeg: figyeltem rá, hogy mit akar felrakni az updater, mert nem nagyon bízok az ilyen automata megoldásokban :)

Hát azért továbbra sem hinnék a gyárilag telepített rendszer mágikus képességeiben. Nem logikus.
    Hát ez az. Szerintem nem én vagyok az egyetlen ember az országban / a bolygón aki saját XP-vel használja a T500-asát, ennek ellenére nem úgy tűnik, hogy tömegesen jelentkezne ez a hiba...

bár most már ahogy látom megoldódott a gond.
    Sajna egyelőre még nem oldódott meg semmi. :( Azzal nem megyek semmire, hogy Vistával rendesen működik, mert XP-vel használnám /néhány céges program, amit használok, nem szereti a Vistát/.

Aktív témák