Keresés

Aktív témák

• TOZ

addikt

válasz evone #6604 üzenetére

T61 vs. D630:
    Hogy a D630 nagy? Emlékeim szerint szinte teljesen egy méret (14.1" kijelzovel szamitom a T61-et). Talan sulyban 1-2 dkg-mal mintha nehezebb lenne a Dell a specifikacio szerint, de en probalgattam anno az otthonikat emelgetni, bevallom nem erzem itt sem a kulonbseget. Ha van igeny este lefenykepezem oket egymas melle rakva.
    Nekem a D630 kicsit hangosabbnak tunik, de mintha jobban ossze lenne illesztve. Ugyanakkor a T61 meg "masszivabb" erzetet kelt. A D-nek szamomra nagy hibaja, hogy a pocoknek nincs gorgetoje es nem clikkelheto.
    D630bol nem log ki a 6 cellas akku, T-bol meg kilog.
    Amig nem volt T61-em csodalattal neztem az asszony D630-at, amiota van, azota egy jo gepnek tartom, de nem adnam oda erte a T-t. (De ez mar szubjektum)

Thinklight:
    Ez a vakitos, nem jo helyre vilagatos problema fel sem tunt, igazat megvallva nem is hasznalom. Talan mert gepeles kozben nem nezem a billentyuzetet?! :P

• _ak_

addikt

válasz evone #6604 üzenetére

Hmm ez most akkor más megvilágításba helyezi a noti vásárlást, coreavc-t vágom sajnos 1.9es athlon x2höz is szükségem van rá, h 1080p-t tudjak nézni.

Azt látod nem figyeltem h mekkora a d630, valóban subnotit kerestem először, de ezt tudom a leghamarabb feladni, ha csak 15ös jó lapit találok, akkor legyen. akármennyivel kényelmesebb egy 12-13-14-os, más kérdés, h a 14es lenovok is legalább 1kg-al nehezebbek, mint ez az msi. Na mind1 köszönöm a tippeket, elolvasom a HP tesztet is. Ha vmi még valakinek eszébe jut, ne tartsa vissza magát.

Btw ha el tudok netezgetni vagy ebook-ot olvasni 3-4óráig, nekem az már elég, nem fontos, h ultra portable legyen, csak viszonylag sűrűbben szoktam buszozgatni, de oda-vissza 3-4 óra alatt megjárom az utat.

Aktív témák