Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• fordfairlane

veterán

válasz Shadowfax #6102 üzenetére

Köszi. A ciripelés forrása vagy a hangszóró, vagy valamelyik közelbe levő elem, egyértelműen a hang frekvenciájától, erősségétől és ércességétől függött, hogy ciripelt vagy sem. Most átraktam egy stabilabb asztalfelületre, és így sokkal ritkábban és enyhébben jön elő ez a jelenség. Végül is így nem olyan rossz ez sem, és úgyis kap majd külső hangszórókat. Azért köszi a segítséget, hálistennek másfajta zajokat nem produkál (egyelőre) :).

tabrev: Igen, új gép, számlával, 3 év garival, de én is az utolsó példányok egyikére csaptam le még aznap, ahogy megláttam egy árlistán ennyiért.

Volt egy szépséghibája a dolognak, kipróbáláskor kiderült, hogy a kijelzőt cserélni kell, mert egy éktelen nagy piros csík világított az alján. Cseredarabot nem tudott adni az eladó, mert ez volt neki és a disztribútornak az utolsó példánya, de a szerviz kicserélte a kijelzőt. Sajnos már nem nagyon találom semelyik bolt weblapján ezt a notit, egyetlen helyet kivéve, de sokkal drágábban, és itt sem biztos, hogy van raktáron.

gecsoz: Az 50-s skálán 35-40-es hangerőtől már tapasztalható, ez mondjuk már elég hangos, de ahogy írtam, stabilabb asztalfelületen kevésbé jelentkezik, úgyhogy nem aggódom.

Aktív témák