Keresés

Aktív témák

• Shadowfax

addikt

válasz szmissz #5080 üzenetére

Érvek? Mire?
    Érvek arra, hogy miért van ilyen engesztelhetetlen gyűlöleted a Lenovo iránt?

Gyakorlatilag továbbra is ugyanaz a tervező gárda, aki az IBM idején volt. Ugyanazok is gyártják a Quantánál a gépsorokon. Mi változott? Semmi.

Az SL sorozat nekem se tetszik, de az IBM idején is volt pár jókora melléfogás. Ugyanez a rinyálás is megvolt, hogy "jaj, az IBM hogy elcseszte a ThinkPadet, hüpp-hüpp".
    El kell fogadni, hogy egy "gyártó"-nak (gyártató)-nak a piac minden szegmensét le kell fednie, ha talpon akar maradni.* Az SL sorozatra is lesz bőven kereslet. Ebből a pénzből a legendás T és X sorozatot is lehet továbbfejleszteni. Ennyi.

*Az IBM ebbe bukott bele - többek közt.

• Tim82

félisten

válasz szmissz #5080 üzenetére

Érvek amellett, hogy a Lenovo elk*rta alle cuzámmen a TP-ket. ;]

Ugyanis most mondtad a Lenovo X300-ra, hogy szép és jó. :DDD Nem vagy elég következetes. :P

(Bocs, de tényleg nem lehetett kihagyni. :)) )

Mitől elb*szott egy T61? Mert én egy dolgot tudok felhozni ellenük - a wide-os képernyőt, de ez általános trend és lehet kapni hagyományos 4:3-os változatot is.

# 5082: az én problémám a T61-ekkel is külsőség. Hogy hova helyeznek 2-3 színes csíkot a notin, az viszont valahogy nem központi téma nálam. Ha a dizájn mögött marad a magas műszaki színvonal, egy rossz szót nem szólhatok, mert számomra ez a lényeges.

Aktív témák