Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
all6atos #3837 üzenetére
Hali,
nemtom van-e azóta új infó a system update-ről. nekem be van rss-elve a gépemhez elérhető friss driverek, software-ek oldala, épp most láttam, hogy elérhető a System Update 3.14. Használjátok egészséggel : )
-
Shadowfax
addikt
válasz
all6atos #3359 üzenetére
Ha megnéztem leírom mi a helyzet, bár sztem nekik ezt a gyártóval kellett volna lerendezni, esetleg a központi szervízt megkérdezni nem nekik "barkácsolni"..
Ebben egyetértünk. A boltnak is jeleznie kellene ezt a beszállító felé, illetve a szerviz felé is.Egyébként a szervíznek van konkrétan ehhez (mármint hardware összeállítást nézve) a géphez Vista Recovery lemeze és ha igen kikérhető-e, mivel az csak gyári..
Igen, kötelességük adni, írj nekik levelet. szerviz@hu.ibm.comitt a fórumban volt már hasonló hozzászólás, vagyis nem egyedi eset..?
Esetleg ezt is említsd meg nekik. -
Otisz
őstag
válasz
all6atos #3346 üzenetére
1. te bontsd fel, ha már új a termék.
2. vigyél Pendrive-on portable Everestet, az mindent megmutat
3. digitalizálj, tömöríts, használd, kapcsold többször ki-be, tölts le-fel ezerrel, stb...
4. semmi különös nem kell. max ha nem használod, és kiveszed a gépből, akkor előtte legyen feltöltve. ha huzamosabb ideig nem használod, akkor havonta egyszer tedd be a gépbe, merítsd le majd pedig töltsd fel. ennyihasználd egészséggel!
Aktív témák
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest