- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
A gépen lévő cuccból (I386 könyvtár XP alatt, Vista alatt nem tudom hogy van), tudsz egy image-t heggeszteni, amivel utána fel tudod rakni az OS-t, sallang nélkül az IBM seriallal.
XP alatt tuti megy, itt találtam egy 2007-es postot ahol leírták, Vista alatt nem tudom.
forum.thinkpads.com oldalon sztem tuti fennvan, ha van rá megoldás.@Jfox: min2 programot lefuttattam, még korábban, a HD Sentinel semmi hibát nem talált, a HD tune tesztje sem, sebességre ezt köpte:
-
jFox
addikt
szóval akkor lenne egy legális Vistám? Avagy nem?
Elvileg igen, ha a számlád is meg van róla akkor gyakorlatilag is.
(Mert három dologgal kell jogtisztata OEM terméket igazolni:
1, Maga a vas, amihez vetted
2, A matrica, ami rá van ragasztva,
3, a számla az egész cucc meg vásárlásáról. ) -
okib4100
aktív tag
Én is küzdöttem vele (z60-am van), Vista alatt egyszerűen nem tudtam beéleszteni.
Más: a restore to factory state kell a gyári image-ből való helyreállításhoz, és "I dont want to save any files"-t kell kiválasztani (ez az adatokra vonatkozik, nem a winre)
De ha legórtad a recovery partot a HDD-ről, és esetleg nincs belőle DVD másolat (én jártam így), ha még garos a gép, az IBM szervizben lehet ingyen igényelni Recovery CD/DVD kitet
Legalábbis tavaly év első felében még volt ilyen, kb 2 hét alatt jött meg. -
SG3rg0
őstag
Szia, ThinkVantage-be a teljes rendszer visszaállítást válaszd és feljön egy új ablak ott a legutolsó opciót válaszd ki, utánna megint egy ablak ott megint a legutolsó opció, és utána már adja a dolog magát.
Ha nem megy szólj és megnézem részletesen, hogy is van, mert ez most fejből ment!
-
Kolbee
tag
Még egy kis adalék. Nekem van két, Vista által is látott partícióm: egy 147 gigás C: partícióm, meg egy 700 megás S:, valami "service00v" címkével, amire azt mondja a Vista, hogy ez ilyen Lenovo-s rendszer partíció. Ez mondjuk 148 mega összesen. Hol a többi? Gondolom a "rejtett" partícióban lehet, de eddig arról volt szó, hogy van egy darab rejtett, meg van egy c: meghajtó. Szóval most mi van?
-
SG3rg0
őstag
Szia, nekem úgy volt, hogy az eredeti rendszert visszaállítottam és legyalulta az egész vinyót az eredeti állapotra, vagyis 1db C meghatóm lett a 2meghatóból!
Én erre azt csináltam, hogy egy partíció magiccalaz 1db C meghatóból lecsíptem annyit amennyire szükségem volt. És aztán rámjött hogy új rendszer kell, bementem a ThinkVantage-be és érdekes módón ahol vissza kell húzni a rendszert rákérdezett, hogy az egész vinyót leformázom vagy csak a C meghajtót. És így csak a C-re került a vista és a másik meghajtó megmaradt.
Aktív témák
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest