Aktív témák
-
Rufusz
tag
Bővebben: link most látom hogy ez csak a nyelvi kiegészítés...
...na nyomon vagyok közben Bővebben: link<--asszem ez a jó link. Winfos alól műxik, le kell tölteni a ''The new Software Installer''-t, majd ő kér sorozatszámot, stb-t, aztán lehet vígen töltögetni mindent.
Bocs, de most nincs kedvem lelőni a linuxot, hogy élesben kipróbáljam, de láttam 4GB körüli recovery fileokat, szal gondolom az full xp.
Az R50e-vel megvetted az XP-t is, viszont ugye ohne cd, szal ezért tudod letölteni legálisan (szerintem). -
Rufusz
tag
Az R széria is tud recoveryt, egyébként meg az egész recovery partíciót le lehet tölteni az IBM honlapjáról, az meg talán jobban updatelt, na mind1.
Tényleg, az hogy lehet, hogy winfos alatt nem megy a görgetés a browserekben (máshol jó)?
Legyomláltam mindent a winyóról, aztán lett egy linux, most meg egy xp+az összes ibm és intel driver, szal nemtom miért lehet.
Winfos alól ugyan sosem netezek, de idegesítő akkor is...
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
A T könnyebb, laposabb, és sokkal masszívabb. Aki nem csak keveset fogja hurcolászni a gépet, annak mindenképpen jobb választás, feltéve, hogy ki tudja gazdálkodni az árát. Egyébként T-ket érdemes a használtak között is keresni, ki lehet fogni kifogástalan állapotban levő, még garanciális használt T-ket igen jó áron.
(Érdemes megnézni az X-eket is, az ugyanaz, mint a T, csak kisebb méretben.) -
engusz
veterán
Ezt írtad:
''tényleg ez a legolcsóbb, de ez egy elég gyík gép. Na jó, ez így erős, szal elég gyengécske gép.''
Ez valóban erős. Nézd csak meg, hogy pl. mennyiért kapsz hasonló teljesítményű (készre szerelt) asztali gépet, ráadásul TFT-vel! Tedd még hozzá a notebookok vitathatatlan előnyeit, és máris simán megéri. -
user01
aktív tag
Sziasztok! Én is R50e-t tervezek venni. Elmentem az üzletbe (notbook.hu) közelebbről megnézni, de a kijelzője nemigen fogott meg. Mintha picit homályosak lettek volna a betűk, pedig az optimális 1024x768 volt a felbontás. Az összes kiállított gép közül ennek volt a legrosszabb a kijelzője. Az eladó azt mondta, hogy EZ ilyen. A tulajokat kérdezném, hogy nekik mi a véleményük a kijelzőről? Esetleg attól lehet, hogy túl nagyok a pixelek? Vagy csak a kiállított gépnek volt éppen valamilyen baja?
Köszi! -
Geree
senior tag
Köszi az infókat mindenkinek....
Hát nehéz helyzetben vagyok...Notebook-vásárlási ''kedvem'' még régebben indult (csakis IBM), az elején gondoltam egy r50e nekem elég lesz tanuláshoz, alap munkákhoz....aztán tovább nézegettem és láttam h. az r51es szolgáltatásait is nagy részben ki tudnám jól használni. Csakhát ugye drágább.. Aztán kezdtem mégis az r51 mellé állni hiába az a kb. 70e pénz plusz, viszont Centrino, Firewire, Bluetooth stb....
Most egy újabb kérdéshez értem.... Legyen R51 helyett T? Hát az is biztos h. jobb lenne. (könnyebb, titán ház stbstb...).....csakhát még drágább.
Bővebben: link ez árban a legolcsóbb T-s amit én láttam.
A kérdés h. érdemesebb-e. Te (vagy bárki más) ha vennél, miért döntenél a T mellett? Minőségre annyira észrevehető a különbség? -
Terminus_
aktív tag
-
emitter
őstag
Itt is érdemes körbenézni:
Bővebben: link
br 200-ért t41-es, még majdnem 2 évig garis
Meg itt is:
Bővebben: link
Én már megbántam, h feltétlenül újat akratam venni, és azt is vettem végülis. Most látom, h használtak milyen jó áron vannak... -
emitter
őstag
Igazad van, az általam sorolt 3 lap egyikén sem láttam most ilyen olcsón, megszűntek az eddigi akciók. Sztem ha tudsz, még várjál a vásárlással. Azért körülnézhetnél mondjuk a notebook.lap.hu-n, ott sokkal több üzlet van Bővebben: link
-
emitter
őstag
Én kb uezt vettem br. 200-ért, igaz csak fele rammal. De 256 ramot veszel kb 6ezerért, szal azért nem éri meg a 25e felárat. szvsz még várjál a vásárlással, nézz körül jobban (laptop.hu, notebook.hu, usanotebook.hu,notebook4u.hu)
pl. notebook.hu-n kb 2-3 havonta szoktak új akciók lenni, a legutóbbi augustusban volt, sztem karácsony előtt még várható akció
jól gondold meg, mit veszel és hol, mielőtt ekkora összegért vásárolsz!
Egyébként az r50e-t nagyon tudom ajánlani, még ha van is más márka több tudással hasonló áron (pl fujitsu-siemens, acer), vagy még olcsóbban is, de azért az ibm nagy név, nem fogsz csalódni benne!
Azt mindig nézd meg, h ha két r50e között van árkülönbség, miben nyilvánul meg ez, mennyit kérnek el pluszba mondjuk dupla ramért, egy celeron helyett pentiumért, esetleg beépített wlan-ért. Ált-ban elmondható, h boltban olcsóbban megveszed ezeket külön, mintha egy nagyobb tudású de drágább lapit veszel.
ui: a pentium M is Centrino, és sokkal jobb, mint a celeron M (fogyasztás, teljesítmény, halk venti)
Aktív témák
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest