Hirdetés
- Mini PC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
Aktív témák
- 

doors tag Nyár eleje óta fokozatosan emelkednek a laptopok árai. 
 Ez vonatkozik az R és a T szériára is.
 Pl nyár elején nettó 160 ért Pentium Meset lehetett kapni, moost meg már csak Celeron M-eset, azonos felszereltséggel.
 De emelkednek a T-sek árai is, és gondolom mivel laptopot leginkább cégek evsznek, vagy céges számlára, ezért mivel itt a gazdasági év vége, nagyobb lesz ilyenkor rá a kereslet, mint pl az év elején. (Pl én is most vettem T-t)
 Ezért úgy gondolom, hogy nem fogják lejjebb vinni az árakat. Főleg, hogy közben állandóan kúsznak felfelé.
 Ez az én véleményem.
 Üdv!
- 

doors tag tényleg ez a legolcsóbb, de ez egy elég gyík gép. Na jó, ez így erős, szal elég gyengécske gép. 
 Elöször én is T42-t akartam venni, de aztán t43ast vettem, mert a t42 kifutó modell. Már t43-at gyártanak csak. (Igaz, kicsit rosszabb paraméterekkel)
 Különben igazából ez mind attól függ, hogy mire szeretnéd használni a gépet. Ha nem extrém célokra, inkább iróasztali számítógépnek (persze némi cipeléssel, de nem extrém sokkal), akkor pl egy asus-t is javaslok. 2 év gari-val az is meggyőző minőség, és 60-80 ezerrel olcsóbb (nettó), mint az ibm.Tesómnak asus-a van, semmi baja vele, és funkciónálisan többet tud (pl firewire), mint egy t43 (persze itt azt értem, amit egy átlag felhasználó értékel). De ha neked fontosabb a winchester védő funkció, ujjlenyomat-olvasó, Secure Chip, hálózat-konfiguráló szoftver, stb.. Szal csupa olyan dolog, amit inkább utazó melónál fontos, akkor válasszad ezt.
 Én hetente egyszer járok fel Pestre, és Veszprémbe, Zalából, én IBMet választottam. Ha csak otthon futkosnék, akkor asus.
 Remélem eléggé elbizonytalanítottalak.
 És a garancia se mind1.
 IBM R széria 1 év
 IBM T széria 3 év
 [Szerkesztve]
- 

emitter őstag Hát az a 2 karakter eltérés az r50e-hez képest, igencsak sokba kerül  
 Ez azért már eggyel magasabb kategória, sőt, még ezen a típuson belül is nagyon változóak az árak a felszereltségek függvényében...
 Eltérések az r50e-hez képest:
 +touchpad
 +bluetooth
 +firewire
 +gigabit lan
 +infraport
 +s-video
 +XP Pro (Home helyett)
 +PentiumM Dothan (2. generációs M)- gyorsabb, energiatakarékosabb mint a sima M
 +némelyik üzlet 512 rammal adja, kapható sulinetre is (eléggé megéri így):
 Bővebben: link
 További linkek:
 Súlyban és üzemidőben kb ugyanott van, mint az r50e (2,7kg, 3-4 óra)
 Ha ezek a plusz szolgáltatások fontosak számodra, akkor sztem az első gépet érdemes megvenni sulinetre, ha elég az r50e tudása, akkor azt vegyél, sztem nem ér meg +100ezret ez 8-10 plusz dolog...
 Szóval jól gondold meg!
- 

emitter őstag laptop.hu-nál több (4-5) fajtát is lehet venni, többféle összeállításban 
 hogy érted, h milyen típus?
 ha megnézed, láthatod, h egyiksen sincs s-video kimenet, sajna
 van rajtuk 2 usb2.0, 1 párh, 1 vga, 2 pcmcia, lan, modem
 szóval az alapdolgok mindenből
 utóbbin van egy t41-es 200-ért, s-videoval, sztem megéri
Aktív témák
- Mini PC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- bambano: Bambanő háza tája
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest