Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Crow
tag
Na legyalultam a Vistát, aztán újból felraktam a jó öreg XP-t, de most egy másik telepitő CD-ről. A drivereket most a SP3 meg a hotfixek után raktam fel. A Lenovo-féle .5002-es intel display driver helyett meg intel oldaláról a legújabb (ezt még nem próbáltam, a napokban jöhetett ki vmikor) .5029-est. És láss csodát, most működik csikozás nélkül. Érdekes. Nem tudom, hogy a változtatások közül ez melyiknek köszönhető (persze a legvalószinűbb h. az új driver érdeme), de egy biztos: most nagyon gyorsan rászabaditom a Ghostot, amig műxik.
Tegnap egyébként megrendeltem hozzá a gyári XP downgrade-t, nagyon kiváncsi leszek, h azt mennyire szereti majd...Jah egy kis közérdekű infó, hátha jól jön vkinek: XP downgrade-t ne a központi szerviztől rendeljetek, mert ők felszámolnak érte 60 eurót akkor is, ha van gari a gépen, mondván, h nekik csak azt kell ingyenesen biztositaniuk ami eredetileg a gépre volt installálva (nálam Vista Business). Szóval ha valakinek XP downgrade kell, akkor érdemesebb itt próbálkozni: Delta Services Kft., ők rendesek voltak, és megrendelték nekem teljesen ingyen, ráadásul még arra is hajlandóak votak, h a gépem eredeti lokalizációjának megfelelő (francia) nyelvű telepitő helyett magyart rendeljenek. Respect.
Aktív témák
- MacBook Pro 2020 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest