- Milyen Android TV boxot vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Joe_Black7 #3334 üzenetére
"ahogy eddig láttam a ThinkPad család nem éppen multimédiára van kihegyezve, az SL széria már egy nyitás ebben az irányban."
A Z sorozat is előtte, amelyik ráadásul a topik címében is szerepel.
-
nemethbalazs
tag
válasz
Joe_Black7 #3334 üzenetére
Nem kötözködni akartam, azt hittem a könnyű mozgással van bajod, sorry.
Őszintén megmondom, nem tudom milyen pixelgarancia vonatkozik a Thinkpad egyes típusaira. Nekem még nem volt dolgom pixelhibás thinkpaddel, gondolom odafigyelnek erre, de nem igazán tudom. Jópár embert ismerek akik thinkpaddel dolgoznak, ezek közül a laptopok közül sokat telepítettem is, többször is, azokon nincs pixelhiba, pedig vannak köztük régi darabok is (T21, T23, T40, 2db. T60, 2db. T61, R51, R61). Ennek ellenére biztos van ellenpélda.Hangkimenethez annyit fűznék, hogy veled egyetemben szintén külső hangkártyát használok erősítőre kötve (Audigy NX), egyrészt a hangminőség miatt ami főleg zenehallgátásnál jön jól, másrészt az 5.1 miatt filmeknél.
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Motoros topic
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Jövedelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- Arc Raiders
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- 27% számlával! Lenovo L13 Yoga! Intel i5-10310U / 16GB DDR4 / 240GB Notebook!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő