Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• cornail

csendes tag

válasz Shadowfax #2178 üzenetére

Ok. Garancia mindenképp lesz hozzá (főleg, h már az ultrabay dvd-író is, ami a legkönnyebben megfexik, k**va drága). Az számomra még a kérdéses, h vajon miért ilyen olcsó a PDAMániánál ez a gép... ("gyanús")

A másik topikban arra jutottunk az elállással kapcsolatban, h kb a kormányrendelet értelmezesén múlik, h visszaveszik-e a terméket, ti. mit tekintenek olyan állapotnak, amilyenben visszafogadják :S Megkérdeztem a PDAManiától magától is emailben, de nem fogtál fel egyelőre a kérdésemet, nem arra válaszoltak, amit kérdeztem. Amúgy a cég azonos a SpeedShop nevűvel...
    Ahogy elnézem, ennek fényében már nem bír egyértelmű előnnyel a webáruházas a bolti vásárláshoz képest.

Egyébként nem tudom meg lett-e említve már a topicban, de ha vki más is R61 vásárlásán töri a fejét, figyeljen rá, hogy a 15,4"-es modellekben nincs a kijelzőfedélben roll-cage, csak a 14,1"-esben (ld Lenovo oldalán a specifikációs táblázat), utóbbi azonban ritka nálunk. Én csak az NA01EHL-lel találkoztam. Ha vki látott másik 14,1"-es R61 konfigot, szóljon légyszi.

Aktív témák